Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da kış kursları dopdolu!

Karşıyaka’da kış kursları dopdolu!

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için ücretsiz kurslar düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, kış dönemine dopdolu bir programla giriyor. Pilates, İngilizce, bilgisayar işletmenliği, yoga ve halk oyunları gibi çeşitli branşlarda açılacak 66 kurs için 1 Eylül itibariyle kayıtlar başladı.

  • Ege Postası
  • 05.09.2015 - 10:33
Karşıyaka Belediyesi, kış aylarında düzenleyeceği ücretsiz kurslarla yüzlerce Karşıyakalı’ya hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı sunacak. Vatandaşlardan gelen talep ve önerilere göre hazırlanan programla, 30 branşta toplam 66 kurs açılacak. Üç ayrı kültür merkezinde gerçekleşecek kurslar için 1 Eylül itibariyle kayıtlar alınmaya başlandı. Ahmet Piriştina ve Bülent Ecevit kültür merkezlerinde kayıtlar Eylül ayı sonuna kadar devam ederken, İsmail Cem Kültür Merkezi’ndeki kurslar için 15 Eylül’e kadar başvuru yapılabilecek.
DERSLER 8 AY SÜRECEK
1 Ekim’de başlayacak kurslar arasında yaratıcı drama, halk oyunları, bilgisayar destekli muhasebe, pastacı çıraklığı, İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, işaret dili, diksiyon, gitar, Latin dansları, resim, ebru, dikiş, takı tasarım, yoga, aerobik-pilates, ritim gibi; spor, hobi ve meslek edindirme amaçlı çeşitli branşlar yer alacak. Her alanda uzman eğitmenler tarafından verilecek dersler, Mayıs 2016’ya kadar devam edecek. Yetişkinlere yönelik kurslardan, yaklaşık 2 bin kişi yararlanacak.
FIRSAT EŞİTLİĞİ
Kış dönemi kurslarının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göreceğine inandığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Vatandaşlarımıza fırsat eşitliği yaratmak amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında, bu yıl da kış kurslarımızı başlatıyoruz. Hiçbir ücret talep etmeden düzenleyeceğimiz kurslarla vatandaşlarımız kış aylarını dopdolu geçirecek. Fırsatı olan tüm Karşıyakalıları kurslarımıza bekliyoruz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.