Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da başkan adaylığı için flaş iddia

Karşıyaka'da başkan adaylığı için flaş iddia

KARŞIYAKA'da 22 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda Mutlu Altuğ'un başkan adayı olacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 11:58
Bir dönem Karşıyaka'da basketbol şube başkanlığı görevini yürüten ve son kongrede Ali Erten'le girdiği başkanlık yarışını kaybeden Altuğ'a destek vereceklerini açıklayan iş adamı Erdal Acar, güçlü bir yönetim kuracaklarını söyledi. Kendisinin ve eski yönetici Nazım Torbaoğlu'nun da yeni yönetimde yer alacağını iddia eden Acar, "Artık zor günleri geride bırakacağız. Karşıyaka'nın tanınan aileleri de listemizde olacak. Tek aday altında Karşıyaka'yı layık olduğu yerlere getireceğiz" açıklamasını yaptı.

Ali Erten'in kongre kararı almasının kulübün yararına olduğunu tekrarlayan Erdal Acar, "Karşıyaka'yı asla yarı yolda bırakmayacağız. Sevdamızın peşinden koşacağız. Yılmadık, emin adımlarla baş koyduğumuz yola devam edeceğiz. Tüm Karşıyaka'yı kucaklayan bir yönetim olacak" diye konuştu. Ara transferde kadroya en az 8 takviye yapacakları belirten Erdal Acar, "Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor maçını izlemeye gideceğiz. Takımımıza moral olsun diye yanlarında olacağız. Devre arasına kadar kadromuzun iyi sonuçlarla çıkış yakalayacağına inanıyoruz" dedi. 

TORBAOĞLU: "ALTUĞ'U DESTEKLEMİYORUM"
Erdal Acar'ın yeni yönetimde yer alacağını öne sürdüğü Nazım Torbaoğlu ise Mutlu Altuğ'a destek vermediğini söyledi. Acar'la konuştuğunu doğrulayan Torbaoğlu, şunları söyledi:

"Karşıyaka'nın başarısı için geniş tabanlı, camiayı kucaklacak bir yönetim oluşturulmalı fikrini Erdal Acar'la paylaştık. Ancak bu projenin başkanı Mutlu Altuğ olmamalı. Kulübe önderlik yapacak başka adaylar çıkmalı. Ben Mutlu Altuğ'un adaylığını destekleyemem."

Şartların olgunlaşmasına halinde yönetime girebileceğini sözlerine ekleyen Nazım Torbaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben veya ekibimden mutlaka birileri listeye girer. Yeter ki isabetli hamleler yapılsın. Çarşamba günü Erdal Acar'la bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacağız. Mutlu Altuğ da bu toplantıya katılabilir. Fikirlerimi orada da açıklayacağım. Amacımız Karşıyaka'da bütünlüğü sağlayabilmek. Ancak bunu Mutlu Altuğ ile yapmak zor." 




Karşıyaka'da Altuğ kararsız
22 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda iş adamı Erdal Acar'ın başkan adayı olarak destek vereceğini söylediği eski yönetici Mutlu Altuğ'un kararsız olduğu öğrenildi. 

Altuğ'un yakın çevresine, "Bu konularda camianın da görüşleri çok önemli. Eğer Karşıyakalılar beni uygun görürse bir değerlendirme yapılabilir. Şu an için çıkıp, "Adayım' diyemem. En kısa sürede Erdal Acar ve yeni yönetim için ismi geçen kişilerle oturup konuşacağım" ifadelerini kullandığı bildirildi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.