Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Altuğ destek arayışında

Karşıyaka'da Altuğ destek arayışında

Karşıyaka'da 14-15 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi henüz başkan adayı çıkmazken, ismi potansiyel adaylar arasında geçen Mutlu Altuğ, önümüzdeki günlerde basketbol takımının sponsoru Yaşar Holding'le bir görüşme yapacak.

  • Ege Postası
  • 28.04.2016 - 14:40

Bu sezon tarihinde ilk kez Euroleague'de mücadele eden Pınar Karşıyaka'ya 10 milyon TL'nin üzerinde katkıda bulunan holdingin yeni sezonda kulübe ayıracağı bütçe konusunda yapılacak görüşmede Altuğ'un adaylığı için de destek isteyeceği kaydedildi. Mutlu Altuğ son iki kongrede aday olmasına rağmen seçilememişti.

Adaylıkla ilgili açıklamayı bugün yapacağını söyleyen Turhan Gürsel Urhan, kararını pazartesi gününe erteledi. Denk bütçe oluşturmak için kaynak arayışlarının sürdüğünü belirten Urhan, "İstanbul'da görüşmeler yapacağım. Beklediğim desteği bulursam aday olurum" diye konuştu. 

Karşıyaka'da Başkan Fatih Diniz, Eski Başkan Ali Erten ve eski Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, daha önce aday olmayacaklarını açıklamışlardı. Yeni tüzük gereği yönetimlerin yüzde 3'ten fazla borçlanma haklarının olmadığı kulüpte adaylık için ismi geçenler kaynak bulma yarışında.

ABDÜLHAMİT'TEN SAVUNMA

Karşıyaka'da Balıkesirspor maçının ardından rakip yönetimin olayları provoke etmekle suçladığı Abdülhamit, kendisini savundu. Balıkesirli yöneticileri, "Bizi tahrik etmek için maçtan sonra formasını gönderdi" dediği gurbetçi futbolcu, "Bu sezon devre arasına kadar 1.5 yıl Balıkesirspor'da oynadım. Maç sonrası rakip takımdan Kerim ile Tadic kavga ederken ayırmaya girenlerden biri bendim. Hollanda'dan 10 yıllık arkadaşım olan Zeefuik, maç sonrası benden forma istedi ama tepki çekmemek için formayı soyunma odasında vermemi söyledi. Malzemecimiz formayı onların soyunma odasına götürünce tepki gösterip beni suçladılar. Aslında alacaklarım için Balıkesirspor'dan şikayetçi olduğum için bana kızgınlar" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.