Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka başkanı Ankara'dan umutlu döndü

Karşıyaka başkanı Ankara'dan umutlu döndü

Ankara'da Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yle görüşen Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, İzmir'e umutlu döndü.

  • Ege Postası
  • 24.06.2016 - 14:25
Transfer yasağını kaldırmak için son noktaya geldiklerini söyleyen Başkan Altuğ, temasları konusunda şunları söyledi:

"Gerekli kaynağı yüzde 90 ölçüsünde sağladık. Bayramdan sonra yasağı kaldırıp bu polemiğe son vererek takviye yapmayı planlıyoruz. Ardından uzun vadeli projelerimize daha iyi kanalize olacağız. Zaten Ankara'daki temaslarımızdan önce İstanbul'da teknik direktör Soner Tolungüç'le görüşüp aradaki yanlış anlamaları gidermiş, transfer listesinin maliyetini çıkarmasını istemiştik."

Dursun Türk'le Danıştay'a yapılan itiraz süreci beklenen yeni stat ve Örnekköy'de mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğü'ne ait 80 dönümlük araziyle ilgili görüştüklerini söyleyen Başkan Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Dursun Türk, Danıştay'dan ne karar çıkarsa çıksın, stadın Yalı'ya yapılacağını tekrarladı. Bizim durumumuz Göztepe Stadı'ndan farklı. Ortada stat için harcanan bir para var. Danıştay kararı olumsuz olursa acilen yeni ihale yapılacak. Geçen hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla görüştüğümüz Örnekköy'deki eski stat arazisine tesis yapma fikrine de sıcak bakıyorlar. Dursun Türk, üçlü bir protokolle araziyi Karşıyaka'ya tesis yapma koşuluyla belediyeye devredebileceklerini söyledi. Başkan Kocaoğlu'yla konuyu yeniden görüşeceğiz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.