Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Sümbül'le imzaladı

Karşıyaka Sümbül'le imzaladı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'nın yönetim ve çalışanlarla uzun süredir büyük tartışmalar yaşadığı ortaya çıkan Ufuk İskender'in yerine sezonun ilk haftası sonrası teknik direktörlük için prensipte el sıkıştığı Aytekin Sümbül, imzayı attı. Sümbül "Karşıyaka'da görev yapmak benim için onurdur" dedi. 'Benim için onur verici'

  • Ege Postası
  • 05.09.2018 - 13:57

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Karşıyaka, teknik direktörlük görevine getirilen Aytekin Sümbül'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Geçen sezon Bucaspor'da görev yapan 47 yaşındaki teknik adam için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Veki Gökhan Şensan, Futbol Şube Başkanı Hakan Çeliker, yöneticiler ve Sportif Direktör İsmet Arzuman katıldı.

47 yaşındaki Aytekin Sümbül'ün yardımcılıklarını Ali Çalış, Uğur Yazıcı ve Hasan Arabacı yapacak. Sümbül, ligde cumartesi günü Düzcespor'la oynanacak iç saha maçında takımın dümeninde yer alacak.

ONUR VERİCİ

Geçen sezon uzun yıllar altyapısında görev yaptığı Bucaspor'u 2. Lig'de çalıştıran 47 yaşındaki teknik adam, "Ani bir gelişme oldu. Karşıyaka çok büyük bir camia. Teknik direktörler Karşıyaka'yı seçmez, Karşıyaka teknik direktör seçer. Beni bu göreve uygun görmeleri onur verici. Bu büyük taraftara layık olacağız" diye konuştu.

Bucapor'dan geçen sezon son 4 haftada futbolculara verilen sözler tutulmadığı için ayrıldığını belirten Sümbül, "Türkiye Kupası'nda Süper Lig'den Sivasspor'u eleyip son 16 turunda Galatasaray'ın rakibi olduk. Ligde iyi işler yaptık. Buca'da altyapıda koordinatörlük yaptım. Genç oyuncularla çok çalıştım. Karşıyaka hedefsiz olmaz. Hedefi hep yüksek tutacağız. Genç kadromuzu iyi analiz edip puan ve oyun anlamında takımı üst seviyeye çıkaracağız. Kadronun genç ağırlıklı olması futbol anlayışımızı değiştirmeyecek. Doğru futbolu sahaya yansıtacağız" dedi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.