Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Cüneyt'le gurur duyuyor

Karşıyaka Cüneyt'le gurur duyuyor

PTT 1'inci Lig'in en kıdemli takımı olan Karşıyaka, 12 yıldır aralıksız Süper Lig'in kapısını aşındırırken yeşil kırmızılı kulübün bünyesinden yetişen Kayserispor teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, takımının başında doludizgin şampiyonluğa koşuyor.

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 12:58
Futbola Karşıyaka'nın altyapısında başlayan 35 yaşındaki Cüneyt Dumlupınar, henüz 22 yaşındayken dizinden geçirdiği ağır sakatlık yüzünden yeşil sahalara erken veda etti, 2004 yılında antrenörlük kariyerine ilk adımını geç takımda başladı.

EN GENÇ TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

Samsunspor, Gaziantepspor ve Adana Demirspor'dan sonra Kayserispor'da çeşitli kademelerde çalışan Dumlupınar, sezon başında teknik direktör Mutlu Topçu'nun yardımcısı oldu. Mutlu Topçu'nun istifasıyla 5'inci haftada takınmın başına geçen Dumlupınar, 8'inci sırada devraldığı takımı zirveye taşıdı, Kayserispor son 6 haftaya 3'üncü sıradaki Osmanlıspor'un 10 puan önünde lider girdi. Sarı kırmızılı ekip şampiyon olursa, Dumlupınar, 1'inci Lig'de bu sevinci yaşayan en genç teknik direktör olacak.

ÜÇ BÜYÜKLERİ DİZE GETİRDİ

Kayserispor'u PTT 1'inci Lig'de zirveye, Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finale taşıyan Cüneyt Dumlupınar, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi yenen ilk teknik adam olarak kulüp tarihine geçti. Geçen sezon Domingos Paciencia'nın ayrılmasından sonra Süper Lig'de son 9 haftada teknik sorumluluğu üstlenen Dumlupınar'ın çalıştırdığı Kayserispor 26'ıncı haftada Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Mutlu Topçu'nun görevi bırakmasıyla bir kez daha göreve getirilen Dumlupınar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1, Beşiktaş'ı ise evinde 1-0 yendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.