Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi'nden iki günde iki açılış

Karşıyaka Belediyesi'nden iki günde iki açılış

Karşıyaka Belediyesi’nin yatırım maratonu devam ediyor. Yeni yıla açılışlarla başlayan Belediye Başkanı Cevat Durak, 16 ve 17 Ocak tarihlerinde iki tesisin daha kurdelesini kesmeye hazırlanıyor. Simülasyonlarla uygulamalı eğitimlerin verileceği Doğal Afet Eğitim Merkezi ile Bahriye Üçok Kadın Danışma Merkezi ve “El Ele Butik”in yeni binası, bir gün arayla hizmete girecek.

  • Ege Postası
  • 15.01.2014 - 10:38
İZMİR- Karşıyaka’nın zemin sorunlarından kaynaklanan sıkıntılarına dikkat çeken Başkan Durak, “Bu nedenle kenti yenileme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ancak, uzun soluklu bu projeleri hayata geçirme mücadelesi verirken de boş durmuyoruz. Kapımızda bekleyen doğal felaketlere hazırlıksız yakalanmak istemiyoruz. 10 yıldır, bu konuda ciddi hazırlıklar yaptık. Ancak, bizim için en önemli şey, vatandaşlarımızın bu konuda bilgilendirilmesidir. Deprem simülatörümüz ve Arama Kurtarma ekibimizle birlikte, başta okullar olmak üzere, binlerce eğitim çalışması yaptık. Şimdi, bu çalışmalarımızı, gelişmiş teknolojik donanıma sahip Doğal Afet Eğitim Merkezi ile bir üst basamağa taşıyoruz” dedi.

Latife Hanım Mahallesi’nde bulunan Şantiye Tesisi’nde yaptırılan Karşıyaka Belediyesi Doğal Afet Eğitim Merkezi, simülasyonlarla uygulamalı eğitimlerin yapılacağı bir merkez olarak hizmet verecek. Halka açık merkez 16 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle hizmete girecek.

“Butik El Ele” yeni yerinde
Karşıyaka’da ihtiyaç sahibi 5 bin ailenin yararlandığı “Butik El Ele” Girne Bulvarı üzerindeki Sosyal Yaşam Parkı içindeki yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor. Karşıyaka Belediyesi’nin başarılı sosyal projelerinden biri olan “Butik El Ele”nin yeni binası 17 Ocak Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Girne Sosyal Yaşam Parkı projesinin içinde yer alan ve 17 Ocak’ta hizmete girecek olan bir başka tesis de, Bahriye Üçok Kadın Danışma Merkezi olacak. Yeni Merkez ile Karşıyaka Belediyesinin Kadın Danışma Merkezleri’nin sayısı 7’ye çıkıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.