Dolar 32,2013
%0.07
Euro 35,0223
%0.1
Altın 2.512,470
%0.08
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi'nden ‘Kızlı erkekli elele’ afişi

Karşıyaka Belediyesi'nden ‘Kızlı erkekli elele’ afişi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden alıntının yer aldığı afişlerle Türkiye’nin gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi, halk oyunları etkinliğini de yine manidar bir afişle duyurdu. Karşıyaka Belediyesi’nden halk oyunları etkinliğine

  • Ege Postası
  • 27.05.2016 - 15:00

EGEPOSTASI – Karşıyaka Belediyesi, 28 Mayıs’ta gerçekleştireceği halk oyunları gösterisini, “Kızlı erkekli el ele” sloganlı afişle duyurdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden alıntının yer aldığı afişlerle Türkiye’nin gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi, halk oyunları etkinliğini de yine manidar bir afişle duyurdu. Malatya Gazi Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı yapan resim-iş öğretmeni N.T., sosyal medya hesabı üzerinden halk oyunu oynayan öğrencilerin fotoğraflarını paylaşıp, "Hangi baba 16 - 17 yaşındaki kızının elini bir erkeğin tutmasını, diz dize, göz göze, kol kola sarmaş dolaş halt oyunu oynamasını ister. Bu halk oyunları değil halt oyunları" şeklindeki paylaşımına inat, Karşıyaka Belediyesi, "Kızlı erkekli el ele" sloganlı afiş hazırladı. 

Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun 28 Mayıs Cumartesi saat 19.00’da Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek gösterisi için hazırlanan duyuru afişlernde el ele bir kız ve erkek eli görseli kullanıldı. Afişler büyük ilgi çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.