Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Belediyesi mahallelerde seferberlik başlattı

Karşıyaka Belediyesi mahallelerde seferberlik başlattı

Tüm teknik birimlerin katılımıyla her ay bir mahalleye girerek tüm alt yapı sorunlarını ve diğer eksikleri bir kerede çözen Karşıyaka Belediyesi bu kez Latife Hanım Mahallesi'nde seferberlik başlattı. Başkan Akpınar "Mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz ve çözüm için özveriyle çalışıyoruz" dedi. Karşıyaka Belediyesi mahallelerde seferberlik başlattı

  • Ege Postası
  • 19.04.2015 - 09:53
İZMİR - Latife Hanım Mahallesi'ndeki çalışmalara Fen İşleri, Park- Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri, Spor, Veteriner İşleri, Temizlik İşleri, Ulaşım müdürlükleri başta olmak üzere, 10'a yakın birim katıldı. Çalışmalar kapsamında muhtarlık ofisi modern bir görünüme kavuşturuldu ve eksikleri giderildi. Parklar temizlendi ve yenilendi. Ağaçlar budandı, bakımları yapıldı. Parklarda yer alan spor aletleri ve çocuk oyun grupları yenilendi.


 
ACİL SORUNLAR GİDERİLDİ
Mahallede asfalt, ızgara bakımı, yol bakım - onarım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 30 yıldır toprak olarak kullanılan yollar asfaltlanarak mahalleliye kolaylık sağlandı. Mahallede görüntü kirliliği yaratan molozlar kaldırıldı, çöp konteynerleri temizlendi. Sineklere ve haşerelere karşı etkin bir ilaçlama yapıldı. Mahallede ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç, engelli, sağlık sorunu olan vatandaşlar ziyaret edilerek acil ihtiyaçları karşılandı. İZSU ile irtibat sağlanarak mahalledeki dere ıslah çalışmaları yapıldı ve köprü çalışmaları başlatıldı.


30 YILLIK SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Sokaklarımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözüm için özveriyle çalışıyoruz. Acil ihtiyaçları gideriyoruz ve kronikleşen, 30 yıldır çözülemeyen sorunları çözüyoruz. Bizim için önemli olan mahalle halkının huzur içinde yaşaması ve rahat etmesidir. Bu kez Latife Hanım Mahallemizde bunu başardığımız için mutluyuz. Biz büyük bir aileyiz ve sorunları da el birliği ile çözüyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.