Dolar 32,5400
%0
Euro 34,9007
%0.21
Altın 2.422,640
%-0.02
Bist-100 9.718,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka-Barcelona maçının bilet fiyatları açıklandı

Karşıyaka-Barcelona maçının bilet fiyatları açıklandı

TÜRKİYE Basketbol Süper Ligi takımı Pınar Karşıyaka yeni sezonu yarın Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında açacak.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 14:52
Akatlar Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Lig Tv 3 yayınlayacak. Yeşil kırmızılılarda bel fıtığı tehşisi konulan guard Ragland'ın oynamanın ihtimalinın zayıf olduğu bildirildi. Geçen sezon 28 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrodan ayrılan isimlerin yerine 8 takviye yaparak kabuk değiştirdi. 
Hafta içinde Samsun'da Anadolu Efes'le oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini son saniye basketiyle 76-74 kaybeden Pınar Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanından sonra 15 Ekim Perşembe günü ilk kez yer aldığı Turkish Airlines Euroleague'de Barcelona Lassa'yı Karşıyaka Arena'da ağırlayacak.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Kupayı kaybettik ama yeni kurduğumuz kadrodan sezon öncesi iyi sinyaller aldık. Lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.
BARCELONA MAÇI 80 TL
Pınar Karşıyaka Basketbol Şube yönetimi, Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda Barcelona Lassa ile 15 Ekim Perşembe günü oynanacak ilk maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Yeşil kırmızılılar tam biletleri 80 TL, öğrenci biletlerini ise 40 TL olarak belirledi. Bir kişinin en fazla 3 bilet alabileceği, kombinelerin tüm Euroleague müsabakalarında geçerli olacağı, çocuk bileti uygulamasının geçerli olmayacağı, protokol tribününe davetiyesi ve akreditasyonu bulunmayanların alınmayacağı bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.