Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karikatür yarışması sizi bekliyor!

Karikatür yarışması sizi bekliyor!

Bayraklı Belediyesi “Ulusal karikatür yarışması” düzenliyor. Her yaş grubundan tüm karikatür severleri buluşturmak, karikatüre olan ilgiyi pekiştirmek ve devamlılığını sağlamak amacı ile yapılan yarışmaya başvurular başladı.

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 10:35
Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Karikatür yarışmasına profesyonel ve amatör herkes katılabilecek. Yarışmada herhangi bir konu sınırlandırılması yapılmayacak. Ayrıca karikatürlerin çizim tekniği serbest olup, renkli veya siyah beyaz olabilecek. Orijinal veya kaliteli bilgisayar çıktısı kabul edilecek ancak bunlarda ıslak imza aranacak. Yarışmacılar en fazla 3 karikatür ile yarışmaya katılabilecek. Yarışmacıların göndereceği karikatürler daha önceden hiçbir ulusal veya uluslararası yarışmalarda ödül almamış olması gerekmektedir. Ana fikir ve teknikte yenilik taşıyan karikatürlere özellikle önem verilecek.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
Karikatürleri son teslim tarihi 30 Ekim olarak belirlendi. Seçici kurul Kasım ayı içerisinde toplanıp değerlendirme yapacak. Birinciye 2000 lira, ikinciye 1500 lira, üçüncüye ise bin lira ödül verilecek. Eserler şahsen veya posta yoluyla Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teslim edilecek. Karikatüristler yarışmayla ilgili bilgiliyi (0232) 345 90 91-92 numaralı telefondan bilgi alabilecek.



İlk kez bir karikatür yarışması düzenleyeceklerinin belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu konuda kendisini yetenekli gören herkesi yarışmamıza katılımını bekliyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.