Dolar 32,6001
%0.39
Euro 34,7172
%-0.04
Altın 2.517,810
%1.34
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş: Kimse milletin üzerinde değil

Karataş: Kimse milletin üzerinde değil

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karataş mesajında Egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletinde olduğunu hiçbir zümre, kişi ve kuruluşun millet egemenliğinin üstünde olmadığını vurguladı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 10:56
İZMİR - MHP İzmir il başkanı Karataş yaptığı açıklamada; “23 Nisan’ı kutlamak bizim için milli bir onur ve milli bir coşkudur. 23 Nisan demek aynı zamanda bir milletin emperyalizme karşı topyekûn ortaya koyduğu azim ve kararlılığın bayrağıdır. Bu öyle bir azim ve kararlılıktır ki ezilen ve yok edilmek istenen bütün milletlere timsal olmuştur. Bu sebeple 23 Nisan demek, Yüce Türk Milletinin TBMM gibi kutsal bir kurumda tek bir hedefe yönelerek verdiği kutsal mücadele ile sömürgeciliğe karşı milli uyanışın ve milli başkaldırının bütün dünyada dalgalanan şanlı sancağıdır.  
 
KİMSE MİLLETİN ÜZERİNDE DEĞİL
Bu sancak sonsuza dek dalgalanacak ve Türk Milleti, Millet Egemenliğine dayalı devlet anlayışından hiçbir şekilde vazgeçmeyecektir. Kim olursa olsun ve adı ne olursa olsun Milli Egemenliği yok sayarak başına buyruk hareket etmeye kalkışanlar şunu bilmelidir ki; bugün Kuruluşunun 94’üncü yılını kutladığımız TBMM biz Türk Milliyetçileri için hala geçmişin kutsaniyetini, soylu milli mücadelemizi, bu yolda ortaya konan azim ve kararlılığı  taşımaktadır. Kendini TBMM’nin ve Millet Egemenliğinin üzerinde görenler bu gerçekle yüzleşmelidir. Egemenlik kayıtsız şartsız Türk Milletinindir, tartışılamaz. 
 
Bugün, Dünya Türklüğünün ve tüm ezilen milletlerin kalesi durumunda olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu yapısından hiçbir zaman vazgeçmeyecek, Milli Egemenlikten, birlik ve bütünlüğünden bir adım bile geri atmayacaktır. Türk Milliyetçileri ve MHP bu imanın teminatı, savaşçısı ve bekçisidir.
 
Türk Milleti, Yeni Bir Çağ başlatacaktır
 
Milli irademizi çelik gibi bir ruhla bütün dünyaya haykıran Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş yolunda dün hangi iradeyi taşıyorsa biz Türk Milliyetçileri de bugün aynı iradeyi taviz vermeden taşıyoruz. Atatürk’ün önderliğinde verdiğimiz İstiklal Mücadelesi bugün de engel tanımadan sonsuzluğa  ulaşacak; Türk Milleti Dünyada yeni bir iman çağı başlatacaktır.  Biz bu yolda and içtik.
 
Bu vesile ile 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden Atatürk ve Silah arkadaşlarını, TBMM’yi kuran millet evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Türk Milleti’ne, Dünya Türklüğüne ve bütün ezilen milletlere kutlu olsun.
 
Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Türk Devleti!...
 
Ne Mutlu Türk’üm Diyene!...
                                                                                                                                             Necat KARATAŞ
        İl Başkanı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.