Dolar 32,5881
%0.23
Euro 34,8124
%0.43
Altın 2.419,250
%-0.56
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaege:Eski alışkanlıkları bırakamayan bu tip siyasetçiler...

Karaege:Eski alışkanlıkları bırakamayan bu tip siyasetçiler...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Ertam Özen’in kendisine yönelik getirdiği eleştirilere yazılı açıklamayla yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 22:16
İZMİR - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Ertam Özen’in kendisine yönelik getirdiği eleştirilere yazılı açıklamayla yanıt verdi.
Karaege yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ 10 Ekim 2013 Perşembe tarihinde Ege Postası'na açıklamalarda bulunan CHP Karşıyaka eski ilçe başkanı Ertam Özen'in sözlerini üzüntüyle karşıladık. Uzun yıllar Karşıyaka gibi önemli bir ilçede örgüt başkanlığı yapan bir siyasetçinin, CHP'nin teamullerini, geleneklerini hiçe sayarak, iktidar partisine yöneltemediği eleştirilerini kendi parti yöneticilerine yöneltmesi, en hafif tabirle abesle iştigal etmektir.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlce Örgütü'nde hizip donemi, delege ve aday adaylarını sindirme dönemi bitmiştir. Artik CHP tüm delegelerin ve aday adaylarının, taleplerini demokratik platformlarda seslendirebileceği bir partidir. İlce Başkanı'nın görevi aday adaylarını yönlendirmek, hizaya getirmek değil, secim bölgesinde partisinin üyelerini ve oylarını artırmaktır. Tüm seçmenleri, delegeleri ayni sevgi ve heyecanla kucaklamaktır. Halkın sesini dinlemek, sorunlarını çözmektir. Göreve geldiğim Ocak 2013'ten bu yana, ilce yönetimi olarak masa başında siyaset mühendisliği yapmak yerine her daim sokakta ve halkın arkasındayız. Halkın teveccuhünü her gittiğimiz yerde memnuniyetle görüyoruz.

CHP, masa başında siyaset mühendisliği yapan, eski alışkanlıkları bırakamayan bu tip siyasetçilerin başı çektiği ayrışmalardan, hiziplerden çok çekmiştir. Neyse ki partimiz eski alışkanlıklarından kurtulmustur. Seffaf bir secim sistemine, tüm delegelerin, aday adaylarının demokratik haklarını kullanabildiği demokratik CHP'ye herkesin alışması gerekir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.