Dolar 32,4680
%0.14
Euro 34,7419
%-0.17
Altın 2.423,840
%-0.46
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karacaalili gençler sahalarını istiyor

Karacaalili gençler sahalarını istiyor

Son yıllarda futbol, basketbol ve voleybol başta olmak üzere sporda büyük atılım yapan Tire'de, Karacaali mahallesindeki futbol sahası ilgi bekliyor.

  • Ege Postası
  • 25.08.2016 - 16:43

Ağırlıklı olarak dar gelirli ailelerin yaşadığı Karacaali'de bakımsızlıktan dikenli otların bürüdüğü sahayı kullanamayan gençler, belediyenin otları temizleyerek alanın futbol oynanır hale getirilmesini istiyor. Konuyu gündeme taşıyan Tireli yerel sanatçılardan Ozan Talibi, söz konusu alanının yetkililerin çabasıyla gençliğin kullanımına açılabileceğini söyledi.

Uzun yıllar yurt dışında yaşadığını belirten Talibi, semt sahalarının gençliğin spora yönlendirilmesinde önemli bir işlev gördüğünü söyleyerek, "İlçemizde gençlerin kullanması gereken bir spor alanının boyu 1 metreyli bulan dikenli otlarla kaplı olması gerçekten üzücü. Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan ve diğer semt sakinlerinin de bu sahanın düzenlenmesi konusunda talebi var. Gerçek bir spor aşığı olan Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek'in bu sorunu çözeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.