Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaburun'da bayram öncesi toplu sözleşme sevinci

Karaburun'da bayram öncesi toplu sözleşme sevinci

Karaburun Belediyesinde 26 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı. Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan göreve geldikten 40 gün sonra emekçileri bayram öncesi sevindirdi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2019 - 13:51

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, imza töreni sonrasında ise  “Belediyemiz imkanları doğrultusunda Ramazan Bayramı öncesi en iyisini vermeye çalıştık. Çalışanlarımız emeklerinin karşılığın alıyor. Biz başka bir şey vermiyoruz, herkese her belediyeye örnek olmasını istiyoruz. Ramazan Bayramı öncesi, hayırlısı olsun" dedi.

Tüm-Yerel-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Bilal Altıner ise "Karaburun Belediyesi çalışanlarını ilgilendiren güzel bir sözleşmeye imza attık. Sendika olarak bu anlamda Karaburun Belediye Başkanımız Sayın İlkay Girgin Erdoğan’a Türkiye’de sosyal demokrat bir belediyeye yakışır şekilde emekçilerle toplu sözleşme imzaladığı için tüm emekçilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Toplu Sözleşme imza törenine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Tüm-Yerel-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Bilal Altıner, Mali Sekreter Tolga Süvari, İşyeri Temsilcisi Adem Karaaslan ve Karaburun emekçileri katıldı.

Toplu Sözleşme töreni sonrasında Tüm-Yerel-Sen 1 No'lu Şube Kadın Komitesi Başkanı Sevda Güner, Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’a çicek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.