Dolar 32,5166
%0.21
Euro 34,7470
%0.07
Altın 2.490,620
%1.15
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da temizlik ihalesi KAR-BEL’in

Karabağlar'da temizlik ihalesi KAR-BEL’in

Karabağlar ilçesi sınırları içerisinde çöpün toplanıp, caddelerin ve sokakların süpürülmesiyle ilgili 367 işçiyi kapsayan ihalede mutlu sona varıldı. İhaleyi Karabağlar Belediyesi’nin şirketi Kar-Bel A.Ş. yeniden kazandı. İhaleyi belediye şirketinin kazanması işçilerde büyük sevinç yaratırken, işçiler belediye yetkililerinin gösterdiği duyarlılığa da teşekkür ettiler.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 11:27
İZMİR - Karabağlar Belediyesi’nde taşeronlaşmaya yer olmayacağını,  işçinin, emekçinin alın terine her zaman saygı duyacaklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  sosyal demokrat yönetim anlayışında emekçilerin haklarının korunduğunu söyledi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ihaleyi belediyenin şirketinin kazanmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Selvitopu şunları söyledi: “Bugüne kadar hep işçinin, emekçinin yanında olduk. Bundan sonra da bu anlayışımız değişmeyecek. İşçilerimiz daha temiz bir Karabağlar için çalışırken yönetim olarak bizler de ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için çaba gösteriyoruz. Söz konusu ihale temizlik biriminde çalışan 367 işçimizi ilgilendiriyordu. Amacımız Karabağlar’da çöp sorununu ortadan kaldırmak. Bundan sonra da işçilerimiz özverili çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler.”
 
Karabağlar Belediyesi’nde çalışan temizlik işçileri günde 3 vardiya çöp toplama işi yaparken süpürgeci olarak çalışanlar ise sabah ve akşam cadde ve sokakları temizliyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.