Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da çocuk hakları duvarı

Karabağlar'da çocuk hakları duvarı

Karabağlar Belediyesi'nin Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği duvar boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Bahçelievler Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte tasarım öğretmenleri ve öğrenciler okulun duvarına resimler çizdiler ve duvarı rengarenk boyadılar.

  • Ege Postası
  • 22.11.2014 - 10:19
Karabağlar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bütün çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak, onlara okul seti ve çocuk kitabı hediye etti. Çocuk Hakları Sözleşmesi maddelerinin de yer alacağı duvara “Çocuk Hakları Duvarı” adı verilmesini isteyen öğrenciler, duvarın önünde Başkan Muhittin Selvitopu ve Okul Müdürü Kurban Akış ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

SELVİTOPU'NA TEŞEKKÜR
Müdür Akış, Karabağlar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Belediye Başkanımız da bizleri yalnız bırakmayarak çocuklarımızı sevindirdi. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.