Dolar 32,2770
%0.01
Euro 35,0625
%-0.06
Altın 2.467,070
%0.03
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı

Karabağlar Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı

Karabağlar'da, vatandaşları telefonla arayıp kendisini belediye başkan yardımcısı olarak tanıtan, Başkan Muhittin Selvitopu'nun da adını kullanarak, yardım adı altında para talep eden dolandırıcılara karşı halk uyarıldı. Karabağlar Belediyesi vatandaşları uyardı

  • Ege Postası
  • 22.05.2019 - 09:25

Kendilerini belediye başkanı ya da başkan yardımcısı olarak tanıtan, Ramazan'da vatandaşların duygularını istismar ederek yardım adı altında para toplayan dolandırıcılar hızla çoğalırken, benzer olaylar Karabağlar'da da yaşandı. Telefonla aradığı kişilere kendisini belediye başkan yardımcısı olarak tanıtan ve Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu adına aradığını söyleyip yardım isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Karabağlar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bazı kişi veya kişilerin vatandaşları telefonla aradığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç çocuklara giysi alınacağını söyleyerek vatandaşlardan çeşitli yardımlar için para talebinde bulundukları ifade edildi. Bu kişilerin, Başkan Selvitopu'nun adını kullandığı belirtilen açıklamada şöyle denildi: 

"Belediyemizin yürüttüğü hiçbir yardım kampanyası bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür olaylarla karşılaşmaları halinde  durumu derhal emniyete bildirmeleri gerekmekte olup, herhangi bir talepte bulunarak kendilerinden yardım talep eden dolandırıcılara itibar etmemeleri önemle rica olunur. Konuya ilişkin hukuki inceleme sürmekte olup, gerekli hukuksal işlemler başlatılacaktır."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.