Dolar 32,2061
%-0.11
Euro 34,7266
%-0.21
Altın 2.450,700
%0.75
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ’dan Bakırçay ziyaretleri: Doğru adayla o ilçeyi alırız

Karabağ’dan Bakırçay ziyaretleri: Doğru adayla o ilçeyi alırız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper Bakırçay Havzası’nda ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. İzlenimlerini Egepostası'na anlatan Karabağ, Kınık'ta halkın ilgisinin dikkat çekici olduğunu, doğru adayla seçimde bu kentte belediyenin alınabileceğini söyledi. Karabağ’dan Bakırçay ziyaretleri

  • Ege Postası
  • 27.10.2017 - 17:37

EGEPOSTASI - Önceki gün Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener’in daveti ile Dikili İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen aşure etkinliğine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Cemalettin Alper; bugün de Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz’ın davetiyle ilçe Başkanlığı'nda aşure etkinliğinin konuğu oldu. 

İl yöneticisi Şirin Akgül’ün de katıldığı Kınık ziyaretinde vatandaşların Bayraklı’dan gelen konuklara büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Etkinliklerde partililerle bir araya gelen Başkan Karabağ halkın ilgisini Egepostası’na yorumlarken,”Dikili ilçe başkanının daveti üzerine gittik. Aşure etkinliğine katıldık. Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile bir araya geldik. Bergama’dan gelen partililer de vardı. Aşurenin hayırlı olması dileklerimizle ayrıldık. Kınık’a da ilçe başkanımızın davetiyle gittik. Kalabalıktı. Kınık’ta halkın ilgisi büyük. Doğru adayla seçimde bu bu ilçede belediye alınır. Referandum ve 1 Kasım seçimlerine bakmak lazım. İzmir’de hata yapılmazsa CHP’li olmayan belediyeler tekrar alınabilir.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.