Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karababağlar’da diyaliz toplantısı

Karababağlar’da diyaliz toplantısı

Türk Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Derneği, İzmir Böbrek Diyaliz ile Yardımlaşma Dayanışma Derneği ve Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği “Diyaliz Hemşireliği Eğitim Toplantısı” Karabağlar’da düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 09:30
İZMİR - Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya diyaliz hemşireleri ve rahatsızlığı bulunan hastalar da katıldı. Toplantıda açılış konuşmalarını Uzm. Hem. Ayten Karakoç, Hem. Ayla Özerkaya ve Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Abdulsamed Baskak gerçekleştirdi. İki  oturumdan oluşan toplantıda oturum başkanlıklarını Doç.Dr. Önder Yavaşcan, Uzm. Dr. Pınar Üretmen, Hem. Betül Ünal ve Hem. Hatice Erkul yaptı.

Hastalara yaklaşım ele alındı
Slayt gösterileri eşliğinde sunumlarını yapan konuşmacılar, genel olarak hastaların yaşam kaliteleri ve hemşirelerin hastalara yaklaşımlarını ele aldılar. Toplantıda ayrıca, sırasıyla Hemodiyalizde Hasta Eğitimi, Periton Diyalizinde Uygun Hasta Seçimi, Organ Nakli Cerrahisi, Diyalizde Ekip Ruhu, Diyaliz ve Çevre konuları da masaya yatırıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.