Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kamyonla otomobil çarpıştı: 1'i ağır, 2 yaralı

Kamyonla otomobil çarpıştı: 1'i ağır, 2 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yol kenarındaki ağaca çarpıp, savrulduktan sonra başka bir otomobile çarpan otomobilin sürücüsü Funda Bayraktar (37) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Beraberinde bulunan 2 kişi ise yaralandı.İzmir'in Bornova ilçesinde de kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada, 1'i ağır, 2 kişi yaralandı. İzmir'de yollar kan gölü

  • Ege Postası
  • 21.02.2019 - 08:59

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yol kenarındaki ağaca çarpıp,  savrulduktan sonra başka bir otomobile çarpan otomobilin sürücüsü Funda Bayraktar (37) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Beraberinde bulunan 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, dün saat 12.00 sıralarında, İzmir- Aydın Karayolu üzerindeki Yazıbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Torbalı'dan İzmir yönüne giden Funda Bayraktar, kullandığı 35 CLR 84 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarındaki bir ağaca çarpan otomobil, ardından sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen başka bir otomobile çarptı.

Kazada sürücü Funda Bayraktar ile beraberinde bulunan Dilek Mut ve oğlu Kadir Mut yaralandı. Diğer araç sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Ancak Funda Bayraktar, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 2 yaralının sağlık durumlarının iyi  olduğu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza, saat 06.30 sıralarında Kamil Tunca Bulvarı Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kemalpaşa Caddesi istikametinden Kamil Tunca Bulvarı yönüne giden Duran Güveli (23) yönetimindeki 35 ASB 52 plakalı otomobil, İbrahim Tekin (41) yönetimindeki 35 AEV 506 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen her iki araç, enerji nakil direğine çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Duran Güveli ile yanındaki Berkay Şeneren (26) yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar, bölgeye sevk edilen 110 AKS ekipleri tarafından kurtarıldı. Şeneren ve Güveli, ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Güveli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.