Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan bombaları

Kalkan bombaları

17 Aralık Operasyonları döneminde, AK Parti’den ihracı istenen, karar çıkmadan partisinden istifa ederek bağımsız kalan İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, paylaştığı tweetlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

  • Ege Postası
  • 17.10.2014 - 10:15
EGEPOSTASI – Bağımsız İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter’dan paylaştığı tweetlerle gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a meydan okuyan Kalkan, iktidarın ve Erdoğan’ın asla yasal bir seçimle iktidarı bırakmayacağını vurguladı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kalkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kaosu yaratırsan sonucuna katlanırsın. Sana dar gelen,bana bol gelir. Sakın o meydanlara güvenme. Aynı meydanlar seni yuhalayacaktır” diye seslendi.
Erdoğan’ın muhalefet partilerine ve STK’lara yaşanabilir bir ortam bırakmayacağını ifade eden Kalkan, Erdoğan için, “Ailesi ve kendisi dışında ülke umurunda değil. Ona göre strateji geliştirin. Aksi halde bu sorunu sadece Mahzar Osman çözer, o da öldü” dedi. AK Parti’nin üç sloganı yasaklar, yolsuzluklar ve yoksullukla mücadelenin çöktüğünü söyleyen Kalkan, “Yasaklar had safhada, yolsuzluklar dibe vurdu. Yoksulluk kapıda. Uyan” dedi. Kalkan’ın olay yaratan tweetleri şöyle: 



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.