Dolar 32,5550
%0.03
Euro 34,8451
%-0.06
Altın 2.434,670
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mardinlilerin başkanı: İzmir'i kucaklayacağım

Mardinlilerin başkanı: İzmir'i kucaklayacağım

AK Parti’den İzmir Milletvekili aday adayı olan İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, ilginç açıklamalar yaptı. “Ben İzmirliyim. İzmir sevdalısıyım” diyen ve kurdukları vakfın, eğitime verdikleri önemin göstergesi olduğunu vurgulayan Kahraman “Ankara’ya gidersem, 4.5 milyonluk İzmir’in tümünü kucaklayacağım” dedi. Mardinliler Vakfı Başkanı ziyarette konuştu

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 18:31
EGEPOSTASI – AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ı ziyaret ederek görüşlerini açıklayan Milletvekili Aday Adayı, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, hükümetin icraatlarına övgüler yağdırdı.
İzmir’e yerleştiğini, torunlarının burada doğduğunu anlatan ve “Ben İzmirliyim” diyen Kahraman, “Biz eğitime çok önem veriyoruz. Biz de onun için vakfı kurduk. Gençlerimize orada burs veriyoruz. Biz çocuklarımızı okutacağız. Onlara sahip çıkacağız. 80 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptığı hizmetlerle AK Parti hükümetinin 13 yılda yaptığı hizmetleri yan yana koyun, AK Parti hükümetinin hizmetleri kat kat katlıyor” dedi.

EN AZ BABAMIZ KADAR…
Türkiye’nin havayolları ve karayollarında iyi olduğunu, dünyanın Türkiye’ye gıptayla baktığını anlatan Kahraman, “Ancak üzüldüğümüz bir şey var. Şu anda bir buçuk milyar nüfuslu Müslüman aleminin 1 milyarı zulüm altında. Bunlara tek sahip çıkan Türkiye'dir, Cumhurbaşkanımızdır. En az babamız kadar seviyoruz hepimiz onu. Neden seviyoruz biliyor musunu? Çünkü hepimiz Türkiyeliyiz. Vatan millet sevdalısı insanlarız. Bu güne kadar gelmiş geçmiş Başbakanlar içerisinde Cumhurbaşkanları içerisinde en çok İslamiyet'i savunan dik duran Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımızdır. Hepimiz onun için buradayız. Selameti biz burada gördük. En büyük STK, en büyük aile AK Parti ailesidir. Halk teveccüh ediyor. Çok güçlü bir hükümetimiz var.

Şehit olan 4 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepimize şehadet mertebesini nasip etsin diyorum. Biz onlara çok şey borçluyuz. Türkiye varsa şehitlerimizin kanı ile var. Süleyman Şah türbesi bizim için bir örnektir. O gece Sayın Cumhurbaşkanımız uyumuyor sabaha kadar çalışıyor. Tereyağından kıl çeker gibi sorunu çözdü askerlerimizi taşıdık. Kimsenin burnu bile kanamadı. Sadece bir asker şehit oldu. O da kaza ile şehit oldu. Musulda 48 tane rehinemiz 101 gün kaldı. Herkesin rehinesinin başı kesildi, bizim rehinelerimizi aldık burnu bile kanamadan getirdik.

Muhalefet yapılanları görmek istemiyor. Artık onların gözleri ama olmuş. Beyaza da kara diyorlar. Karaya da kara diyorlar. Türkiye'de sadece bir parti var. Doğu ve Güneydoğuda MHP ve CHP Yok. Ege'ye geldiğin zaman burda da BDP yok. Bunlar Türkiye partisi değil.

Allah izin verir de Ankara'ya gidersem bütün 4.5 milyonluk İzmir'i kucaklayacağım. Alevisi ile sünnisi ile. Bizde ayırt etmek olmaz. Dinimiz hiçbir zaman böyle birşeyi savunmaz.”

İZMİR KİMSENİN KALESİ DEĞİL
İzmir’in kimsenin kalesi olmadığını, burada Anavatan döneminin de, Doğruyol döneminin de yaşandığını anlatan Kahraman, “Bize de çok görev düşüyor. 7 Haziran için çok çok iyi çalışmamız gerekiyor. Köylünün işçinin derdini bilen kardeşlerimizi bu sefer parlementoya taşıyacağız. Sizin adınıza oraya gitmek istiyorum. Oraya gittiğimiz zaman sizin bir hizmetkarınız olacağım. 24 Saat benim telefonum size açık olacak.” dedi.

Türkiye’nin sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Kahraman, “Cumhurbaşkanımızın çalışması hep bu noktada. Bunun için en az 385 milletvekili çıkarmamız lazım. Bunun için hepimiz çok çalışmamız gerekiyor. Biz de çok çalışacağız ve AK Partiyi İzmir'de birinci parti yapacağız” diye konuştu.
 
Milletvekili aday adayı Rasim Kahraman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetti dile getiren AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım da şunları söyledi:
”Sayın Rasim Kahraman teşkilatımızın her kademesinden görev almış ve emek vermiş bir ağabeyimiz, onun aday olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duymaktayım. Umarın kendisi hedeflediği yere gelir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.