Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Delili varsa derhal açıklasın

Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Delili varsa derhal açıklasın

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini ‘DHKP-C militanı’ olmakla suçlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “Bu saçma suçlamasına ilişkin elinde hangi delili varsa derhal kamuoyuna açıklamak zorundadır. Suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca tazminat davası açacağımı kamuoyuna duyururum” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.01.2021 - 17:28

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi’nde AKP’li Melih Bulu’nun atanmasına yönelik yapılan protestolar üzerinden kendisini hedef aldığı “temsili DHKP-C militanıdır” sözleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Kaftancıoğlu, Erdoğan'a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla yanıt verirken şu ifadeleri kullandı:

“Bu saçma suçlamasına ilişkin elinde hangi delili varsa derhal kamuoyuna açıklamak zorundadır. 

Canan Kaftancıoğlu olarak CHP İl Başkanı seçilene kadar tek bir aleyhe suçlama, iddia ve dava ile karşılaşmadığımı, bütün bunları sadece ve sadece siyasi nedenlerle yaşadığımı biliyorum. Demokrasi mücadelesine, çok daha güzel bir Türkiye için çalışmaya korkmadan ve yılmadan mücadeleye etmeye devam edeceğim. 

AKP Genel Başkanının son iftiraları ve hakaretleri karşısında sessiz kalmayacağımı, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat hakkında “Hakaret, Adil Yargıyı Etkileme ve Yargı Görevini Yapanı Etkilemeye Teşebbüs suçlarını işlemesi nedeniyle suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca tazminat davası açacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.