Dolar 32,6408
%1.14
Euro 34,8801
%-0.07
Altın 2.447,490
%2.36
Bist-100 10.408,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf turu geçerse Galatasaray ile eşleşebilir

Kaf-Kaf turu geçerse Galatasaray ile eşleşebilir

EUROCUP 2'nci Tur K Grubu'nda Trabzonspor Medical Park'ı 33 sayı farkla yenerek son 16 umudunu son maça taşıyan Pınar Karşıyaka'nın turu geçmesi halinde bu organizasyondaki bir diğer temsilcimiz Galatasaray Odeabank'la eşleşme ihtimali bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 04.02.2016 - 13:19
Pınar Karşıyaka'nın grubunda Dolomiti Energia Trento, İtalyan derbisinde Grissin Bon Emilia'yı 84-72 yenerek 4 galibiyete ulaşıp liderliği garantiledi ve üst tur vizesini aldı. Trabzonspor Medical Park'ın Top 16 şansının kalmadığı grupta Pınar Karşıyaka, 10 Şubat Çarşamba günü kendisi gibi 2 galibiyeti bulunan Emilia'yı İzmir'de yenerse Avrupa'da yoluna devam edecek.

Yeşil kırmızılı ekip, tur atladığı takdirde Top 16'da N Grubu birincisiyle eşleşecek. 

N Grubu'nda 3'er galibiyeti bulunan 3 takımdan Galatasaray Odeabank lider durumda. Galatasaray Odebank son hafta Sassari'yi yenerse liderliği de garantileyecek. 

Son yıllarda ligdeki maçları olaylı geçen Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Odeabank, ilk kez Avrupa'da eşleşecek. İki maçlık seride rakibine üstünlük sağlayan takım çeyrek finale yükselecek. Böyle bir eşleşmede A Milli Takım'da birlikte görev yapan antrenörler Ergin Ataman ve Ufuk Sarıca Eurocup'ta rakip olacak.

WRIGHT'İN BABA ACISI
Pınar Karşıyaka'da transfer olduğu günden bu yana performansıyla takıma önemli katkı yapan Bracey Wright, uzun süreden bu yana kanser tedavisi gören 52 yaşındaki babasını kaybetti. Bu sabah cenazeye katılmak için ABD'ye giden şutör guard, cumartesi günü Türkiye'ye dönecek. Profesyonellik örneği göstererek baba acısına rağmen takımını ligde ve Avrupa'daki kritik süreçte yalnız bırakmak istemeyen ABD'li oyuncu, İstanbul'dan direkt Ankara'ya geçerek Türk Telekom'la cumartesi günü saat 18.30'da oynanacak maça yetişmeye çalışacak. Geçen salı günü Trabzon deplasmanına çıkan Wright, 5 gün içinde binlerce kilometre kat etmiş olacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.