Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Kaf-Kaf Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçta Romanya temsilcisi CSM CSU Oradea'yı deplasmanda 69-56 yenerek Avrupa'da sezona galibiyetle başlarken, Antrenör Nenad Markovic, takımının kalitesini skora da yansıttığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2016 - 15:44

Rakibin iyi oynadığını, kendilerinin ise, "İdare eder" denebilecek bir performans ortaya koyduklarını söyleyen Markovic, "Oradea'dan daha kaliteli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu da sonuca yansıdı" dedi.

Karşılaşmadaki ribaunt ve asist sayılarından memnun olduğunu dile getiren Boşnak çalıştırıcı, "Belki yaptığımız 11 top kaybı biraz fazlaydı. Fena oynamadığımızı düşünüyorum ama hala geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Bazı konulara daha fazla konsantre olabilirdik" ifadelerini kullandı. Pınar Karşıyaka, ligde cumartesi günü Trabzonspor Medical Park'ı konuk ettikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde 25 Ekim Salı günü İtalya'da Umana Reyer Venezia deplasmanına çıkacak.

GENÇ TAKIMDAN AVRUPAYA

Pınar Karşıyaka'da geçen mayıs ayında Türkiye Gençler Basketbol Şampiyonası'nda kupayı kaldıran takımdan Alp Karahan ve Görkem Doğan, A takımda ilk resmi maçlarına Avrupa arenasında çıkmanın heyecanını yaşadı. Gençlerdeki şampiyonluk sonrası Pınar Karşıyaka'la sözleşme imzalayan 18 yaşındaki oyunculardan guard Alp, Oradea deplasmanında 9 dakika, pivot Görkem ise 1 dakika 37 saniye görev yaptı. Yeşil kırmızılılarda yine altyapıdan yetişen Egemen, maça ilk 5'te başladı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.