Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın kolları eski başkanı Gök yola çıktı

Kadın kolları eski başkanı Gök yola çıktı

Bornova CHP Kadın Kolları eski Başkanı, serbest muhasebesi, mali müşavir Songül Gök, CHP’den İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti iktidarında kaos ortamının olduğunu ifade eden Gök, ülkenin CHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Gök, milletvekili olması halinde yoksullukla mücadele edeceğinin altını çizdi. Kadın kolları eski başkanı Songül Gök yola çıktı

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 15:39
EGE POSTASI - Bornova CHP Kadın Kolları eski Başkanı, serbest muhasebesi, mali müşavir Songül Gök, CHP’den İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İl binasında gerçekleşen adaylık açıklamasında Gök’e milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Bornova Belediyesi eski Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve CHP Bornova eski İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile çok sayıda partili destek verdi.

1995 yılında üye olduğu CHP’de il saymanlığı ve Bornova Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevleri de yapan Gök, 2007’de milletvekili adayı olmuştu.

Partinin aldığı önseçim kararının sevindirici olduğunu ifade eden Gök, “ 1999’dan sonra örgüt ilk defa sandık başına gidecek. Örgüt bir sınav verecek. Aday adayları bugüne kadar birbirlerine kaktı koyarak çalışıyor. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

AK PARTİ’Yİ HEDEF ALDI
Ülkenin AK Parti iktidarında kaos ortamında olduğunu öne süren Gök, iktidarı hedef alarak şunları söyledi;
“Bir ateş çemberi var ve bu çember yakıyor. Dış politikada itibarsız yalnız bir ülke haline geldik. Cumhuriyet’le hesaplaşmanın bu noktalara geleceğini hiçbirimiz hayal edemezdik. Cumhuriyetimiz tehlikede. İslam devleti kurmak isteyen bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Eğitim sistemimiz alabora. Din eksenli bir eğitim sistemindeyiz. Hukuk sistemi egemenlerin hukukuna dönüştü. Özgür düşünce yok edildi. Padişahlık sistemine doğru gidiyoruz. Kardeşlik duygumuz barış duygumuz yok edilmiş, ahlaki değerlerimiz sona ermiş durumda…Gençlerimizin çaresizliğini görüyoruz. İnsan gücü planlaması ülkede kaldırılmış durumda. Gençlik bunalımda. Gelir dağılımında adaletsizlik var. İzmir ödediği vergilerin çok altında yatırım aldı. Belediyelerimiz cezalandırıldı. Müfettişlerle yıldırma politikası var. Emeklilerimiz inim inim inliyor. İş dünyası sinmiş durumda…Hepimizin kanını donduracak olaylara tanık oluyoruz. Kadın dışa çıkamaz oldu. Kaos halindeyiz.”

YOKSULLUKLA MÜCADELE EDECEĞİM
Ülkenin CHP’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Gök, milletvekili olması halinde yoksullukla mücadele edeceğini söyledi. Gök, “ Seçildiğim taktirde gençlerin kadınların engellilerin işsizlerin sorunlarının çözümü için çalışacağız  Yoksulluğu yok etmek için çalışacağım. Yoksulluğu yok edersek kadınların gençlerin sorunlarını çözeriz. Yoksulluk, Songül Gök olarak benim üzerimde çalışacağım en önemli konu olacak. Seçilirsem Elif ablam seçilecek. Osman abi seçilecek. Biz seçileceğiz. Her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.