Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler yeni yıla böyle girdi

İzmirliler yeni yıla böyle girdi

İZMİR'in beş yıldızlı otelleri ve gece kulüpleri yılbaşına birbirinden ünlü isimlerle girdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kıraç konseri de onbinleri meydana topladı.

  • Ege Postası
  • 01.01.2013 - 12:17
İZMİR-  İzmirliler 2013'ü Cumhuriyet Meydanı ve eğlence mekanlarında kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda Kıraç'ın verdiği konseri on binlerce kişi izledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmirlilere burada iyi yıllar diledi.

Beş yıldızlı otellerle, disko ve restoranlar da rezervasyonlarını günler öncesinden kapattı. Renkli görüntülerin yaşandığı yılbaşı gecesinde Ege Bölgesi'nin en büyük konser mekanı İzmir Arena'da pop müziğin ünlü ismi Tan, Sahne 35'te Sinan Akçıl, İzmir Hilton Otel'de Serhatcan, Swiss Otel Grand Efes'te Sefarad Sami sahne aldı. Güzelliği ve şarkıları ile dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Burcu Güneş İzmir Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda hayranlarıyla buluştu.



SERHATCAN İZMİRLİLERİ COŞTURDU

Yılbaşı gecesinde İzmir Hilton Otel'de sahne alan İzmir'in parlayan yıldızı Serhatcan, İzmirlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. 3 saat aralıksız sahne performansıyla konuklarını büyüleyen Serhatcan ünlü şarkıcılara gövde gösterisi yaptı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı 2013 balosunda İzmirliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Serhatcan'dan önce sahneye çıkan fasıl grubu konuklara duygulu anlar yaşatırken sonrasında çıkan dans grubu yaptığı gösterilerle konukları büyüledi.



Kaya İzmir Thermal & Convention bünyesinde yer alan Ege bölgesinin en büyük kongre merkezi Kaya Kongre Merkezinde Altay ve Kaya Termal, Roof Venüs'te sahne alan Sedat Yüce eğlenceyi doruğa çıkardı. Fenerbahçe'nin İzmirli futbolcusu Semih Şentürk de yeni yıla eşi Pınar Şentürk'le burada girdi.

Sabahın ilk saatlerine kadar süren gala programlarında İzmirliler unutulmaz bir gece yaşadı. Dansöz ve mezdeke şovları ise geceyi hareketlendirdi. Oteller ve gece kulüplerinde çeşitli çekilişler ile sürpriz hediyeler dağıtılırken, lazer şovlar ve DJ'lerin çaldığı müzik ile eğlencenin nabzı bir dakika olsun düşmedi. (dha)




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.