Dolar 32,2142
%0.16
Euro 35,1106
%0.05
Altın 2.469,660
%0.08
Bist-100 10.159,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli vekil call center ekibi kurdu

İzmirli vekil call center ekibi kurdu

CHP'den genel seçimlerde İzmir 1. Bölge Milletvekili seçilen Murat Bakan, kurduğu call center ekibiyle partililere ve seçmene hesap veriyor. İzmirli vekil call center ekibi kurdu

  • Ege Postası
  • 23.09.2016 - 10:06

EGE POSTASI - CHP'den önseçime girip partililerden 'vize' aldıktan sonra vekil adayı olmayı başaran ve 1 Kasım genel seçimlerinde vatandaşların oylarıyla İzmir'den milletvekili seçilen Murat Bakan, örnek bir çalışmaya imza atıyor.

1. Bölge'den vekil seçilen Bakan, kurduğu 7 kişilik call center ekibi ile partililere ve seçmene hesap veriyor. İlçe ilçe yapılan çalışmada call center ekibi Bakan'ın geride kalan vekillik süresince kentte ve mecliste yaptığı çalışmaları telefonla anlatıyor. Call center ekibi bilgilendirme yaptıktan sonra istek şikayet ve sorunları da not edip Bakan'a ulaştırıyor.

Bakan, yaptığı örnek çalışmayla ilgili Ege Postası'na şu açıklamayı yaptı;

"Milletvekili seçildik. Bizi partililerimiz ve vatandaş seçti. Milletvekili olarak seçmene hesap verme zorunluluğumuz var. 1 yılda ne yaptık ne ettik bunun hesabını veriyoruz. Önerilerini, mecliste gündeme gelmesini istedikleri sorunları öğreniyoruz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.