Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli çiftçinin hayatını karartan dolandırıcılık

İzmirli çiftçinin hayatını karartan dolandırıcılık

Bulgar kadın, 60 yaşındaki çiftçinin hayatını kararttı. İzmirli çiftçi, önce 15 bin sonra da traktörünü satıp 50 bin lira gönderdi. Talihsiz çiftçi dolandırıldığını anlayınca olayı eşine anlattı. Çılgına dönen kadın evi terk etti

  • Ege Postası
  • 12.09.2014 - 12:24
Telefon ve internet üzerinden tanıştıkları Türk erkeklerini evlenme vaadiyle dolandıran Bulgar kadınlarının son kurbanı Aliağa ilçesinde 4 çocuk babası çiftçi T.S. oldu. Bulgaristan'dan '+359' ile başlayan bir numarayla T.S'yi arayan bir kadın, "İzmir’e geleceğim; fakat kredi borcum var, hepsini ödeyebilirsem pasaport çıkarabilirim.Bunun için de para göndermen lazım” dedi.Bulgar kadının, aşk sözlerine inanan T.S, eşini kaybettiği için yalnız yaşadığı yalanını söyleyerek birlikte yaşayabileceklerini belirtti.

TRAKTÖRÜ SATTI

T.S, kendisine çok sayıda fotoğrafını gönderen kadına PTT aracılığıyla 15 bin lira gönderdi. T.S. parasının yetmediğini söyleyen kadına bu kez traktörü satıp, 50 bin lira daha gönderdi.

TORUN UYARDI AMA...

 T.S’nin yaşadıklarına şahit olan torunu da kendisini, “dede dolandırılıyorsun” dedi ancak dinletemedi. T.S, buna rağmen dolandırıldığını anlayamadı.

EŞİM EVİ TERK ETTİ

Yaşadıklarını anlatan talihsiz çiftçi, “O kadınla aramda geçen her şeyi 35 yıllık eşime anlattım. Ağlayarak Muğla’daki oğlunun evine gitti, 15 gündür de aramıyor. Hastaydı, ‘Traktörü sat tedavi olayım’ dedi. Ardından Bulgar kadın için traktörü sattığımı öğrenince deliye döndü, beni terk etti. Esnaf arkadaşlarım da beni sormaz oldu. Traktör olmadan çalışamaz oldum. O kadın hayatımı çaldı” diye isyan etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.