Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir teşkilatından 'Davutoğlu' yorumu

İzmir teşkilatından "Davutoğlu" yorumu

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden sonra AK Parti'nin Genel Başkanı olacak ismi açıkladı:Ahmet Davutoğlu... Partinin İzmir teşkilatı ilk yorumu sosyal medya üzerinden yaptı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 21:25
EGEPOSTASI /HABER SERVİSİ - 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yeni başbakan ve AK Parti’nin genel başkanı olacak isim olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu açıkladı.

Davutoğlu ismi, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından "Erdoğan sonrası genel başkan adayı" olarak belirlendi.

Davutoğlu, Genel Başkanlık görevi için AK Parti'nin 27 Ağustos'ta yapılacak birinci olağanüstü kongresinde aday olacak. Davutoğlu'nun tek aday olması ve seçilerek, AK Parti'nin Erdoğan sonrasındaki genel başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Davutoğlu isminin açıklanmasının ardından partinin İzmir teşkilatı Twitter'dan duygu ve düşüncelerini paylaştı.

İl Başkanı Bülent Delican: “Bu coğrafyayı, mazlum ve mağdurların yaşadığı ümmeti en iyi tanıyanlardan biri olan Sn. Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığı hayırlı olsun. AK Parti hareketi, cesur ve kararlı liderini, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptıktan sonra yeni Başbakanını da seçti. Sn. Ahmet Davutoğlu, bizi biz yapan değerlerden taviz vermemesiyle, ülkeye, millete ve ümmete olan bağlılığıyla örnek bir şahsiyettir.”


İzmir Milletvekili İlknur Denizli: “AK Parti Genel Başkanı, Yeni Türkiye'nin Başbakanı Prof. Dr. Sn.Ahmet Davutoğlu ülkemize ve milletimize hayırlı olsun: Sayın Davutoğlu:  Hiç kimsenin tereddütü olmasın ki son 12 yılda gerçekleştirilen büyük restorasyon hareketi ara vermeden devam edecektir...”

İzmir Milletvekili Nesrin Ulema: “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti'miz, Sayın Ahmet Davutoğlu ile durmak yok yola devam dedi. Ülkemize Hayırlı olsun. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar şahıslarla ilgilenen bir parti olmamıştır. AK Parti bir dava partisidir.” 

İzmir Milletvekili Hamza Dağ: “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yeni başbakan ve AK Parti’nin genel başkanı olacak isim olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu açıkladı. CHP, Ahmet Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı'ndan istifa etmesi gerektiği konusunda Anayasa Mahkemesi'ne başvurmadı halen.”


İzmir Milletvekili Aydın Şengül: “Sayın Ahmet Davutoğlu Yeni Türkiye'nin Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız hayırlı olsun...”

İzmir Milletvekili Rıfat Sait: “Partimiz ve ülkemiz adına hayırlısı olsun. Sayın Davutoğlu kendisini kanıtlamış,tecrübeli bir devlet adamı…”

Eski il başkanı Ömer Cihat Akay: “Sayın Erdoğan sonrası AK Parti Genel Başkanı  ve 62. Hükümetin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu Ülkemize Milletimize Hayırlı Olsun... Sayın Davutoğlu'na, Babaannesinin duası “Kuzum, sen bir büyük adam olasın, dünyalar ayağına gele,herkes sana akıl danışa” Ninenin duası kabul oldu"

Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli: “Hedeflerimize Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürümek Şeref ve Onur olacaktır. Allah yardımcımız olsun.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.