Dolar 32,4077
%-0.09
Euro 34,7916
%0.15
Altın 2.439,160
%0.02
Bist-100 10.001,00
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir pis kokunun esiri oldu: Sosyal medya ayağa kalktı

İzmir pis kokunun esiri oldu: Sosyal medya ayağa kalktı

İzmir’de günlerdir devam eden dayanılmaz koku nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Kaynağı ve sebebi henüz bilinmeyen koku nedeniyle insanlar gündelik hayatlarında rahat nefes alamaz, balkonlarına çıkıp pencerelerini açamaz hale geldi. Koku probleminden bıkan İzmir halkı konuyu #izmirkokuyor etiketi ile sosyal medyaya taşıdı ve seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. 

  • Ege Postası
  • 20.08.2020 - 13:34

EGEPOSTASI- İzmir, sıcak havaların da etkisiyle günlerdir pis kokunun esiri oldu. Koku nedeniyle İzmirliler gündelik hayatlarını rahatsız bir şekilde sürdürürken akşam saatlerinde balkonlara dahi çıkamaz hale geldi.

Koku problemi bu denli tepki toplarken yetkililerden ise henüz konuya dair bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medya kullanıcıları "İzmir neden kokuyor'" sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor.

Kokunun dayanılmaz hale gelmesi üzerine sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışan İzmirliler #izmirkokuyor etiketi ile tepkilerini göstermeye başladı. 

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI SESSİZ!

Öte yandan sorunun muhattabı olan Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ise koku karşısında sessizliğini koruyor. Koku sorunu ile ilgili bilgi almaya çalışan muhabirimize “Başkanın izinde olduğu” söylenirken yerine vekaleten bakan kişinin bize ulaşacağı aktarıldı. Ancak odadan konuya ilişkin herhangi bir geri dönüş olmadı.

Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesinden kokunun kaynağı ile ilgili kamuoyuna bir açıklama yapılmaması da tepkilerin artmasına neden oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.