Dolar 32,5468
%0
Euro 34,8650
%0
Altın 2.438,410
%0.34
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir için devrim sayılacak bir proje: 'Yıldırım hizmet ekibi' kuruldu

İzmir için devrim sayılacak bir proje: 'Yıldırım hizmet ekibi' kuruldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım’ın İzmir için yaptığı hizmetlere bir yenisi daha eklendi. AK Parti İzmir il başkanlığı SKM katında kurulan “Yıldırım Hizmet Ekibi” konumu ve çalışma şekliyle ilk olma özelliği taşıyor. Binali Yıldırım’ın özel kalem müdürü Ahmet Ataşcı’nın başında olduğu proje, vatandaşlardan gelen sorunları, talepleri ve önerileri çoklu bilgisayar ağı ortamında topluyor. Toplanan tüm başvurular tek tek değerlendiriliyor. İzmir için devrim sayılacak proje

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 09:21
Başvuru konusuyla ilgili olarak özel ve kamu birimleri ile iletişime geçiliyor. Sonuç alındıktan sonra mutlaka tüm başvurulara dönüş yapılıyor. Tüm bu hizmetler çok hızlı bir biçimde gerçekleştiği için projenin ismi. “Yıldırım Hizmet” olarak adlandırılmış.

İlk ziyaret Sait’ten
“Yıldırım Hizmet “ ekibini ziyaret eden AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, bu önemli Proje hakkında bilgi verdi. Sait, proje yeni olmasına rağmen daha şimdiden yüzlerce başvuruya muhatap olmuş, bunların neredeyse %90’ı olumlu olarak sonuçlandırılıp, dönüş yapılmış, dedi.  Tüm başvurulara mutlaka dönüş yapılıyor diyen Sait, sorunların ilgili en yüksek mercie ulaştığını belirtti. Sait, bu güzel hizmetten dolayı Binali Yıldırım’ın ekibine teşekkür etti.

Projenin başında tanıdık bir isim var
Vatandaşın oldukça memnun olduğu bu hizmetin başında şu anda 5 kişi görevlendirilmiş. Başında da Binali Yıldırım’ın özel kalem müdürü Ahmet Ataşcı bulunuyor. Ataşcı, uzun yıllardır bakanlık özel kalem müdürü olması nedeniyle Ankara bürokrasisini çok yakından tanıyor ve Binali Yıldırım adının da etkisiyle sorunlara önemli oranda ve yıldırım hızıyla çözüm bulunuyor.  Bu konuda oldukça iddialı olan özel kalem müdürü Ahmet Ataşcı, vatandaşlarımızdan gelen tüm sorunlara ve önerilere açığız, yıldırım hızıyla cevap veriyoruz, dedi. Ataşcı, bu güzel hizmetin seçimlerden sonrada devam edeceğini söyleyerek, projenin devamlı olduğunu belirtti.

Proje nasıl işliyor'
Projeye dâhilinde sorun ve öneriler iki şekilde alınıyor. Birinci yöntem, klasik olan şekil yani Binali Yıldırım ile görüşen kişiler sorunları ve taleplerini yazılı veya sözlü şekilde bizzat Sayın Yıldırım’a ulaştırıyorlar. İkinci yöntem ise Fax, Whatsapp veya mail ile ulaşmak. Bunun için vatandaşlar 0232,9881211 Tel/Fax numarasına, 0505 0656565 nolu cep telefonunun whatsapp numarasına veya [email protected] mail adresine sorun, talep ve önerilerini gönderdiklerinde istenenler işleme alınıyor. İlgili vatandaşa en yakın zamanda da dönüş yapılıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.