Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’i seçtiler

İzmir’i seçtiler

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 12. Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Türkiye ile Ukrayna’nın yarıştığı oylamada İzmir, 20 ülkeden 19’unun oyunu alarak şampiyonayı düzenleme hakkına sahip oldu. Erkek ve kadın itfaiye olimpiyat takımlarıyla bir çok uluslararası turnuvada ülkemizi temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

  • Ege Postası
  • 30.11.2015 - 12:39
Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenen 16. Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Konferansı’na katılan ülkeler, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2016 yılı Dünya Şampiyonası’nın İzmir’de düzenlenmesi kararını aldı. İzmir, konferansa katılan 20 ülkenin 19’unun oyunu alarak 12. Dünya Şampiyonası’na talip olan Ukrayna’yı geride bıraktı.
 
St. Petersburg-İzmir hattı
İzmir’deki konferansa Azerbaycan, Türkmenistan, Tacikistan, Rusya, Belarus, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Güney Kore, Avusturya, İsviçre, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna, Letonya, Litvanya, Moğolistan, Özbekistan, Slovakya, Polonya’dan üst düzey itfaiye başkanları, müdürleri, ulusal itfaiye takım sorumluları ve federasyon yetkileri katıldı. Konferansta, Rusya’nın St.Petersburg kentinde yapılan 11. Dünya Şampiyonası değerlendirilirken, yangın ve kurtarma sporunun geliştirilmesine yönelik yeni çalışma ve öneriler de masaya yatırıldı.
 
Önce deneyim, sonra madalya
İlk kez Rusya’daki Dünya Şampiyonası’na katılarak önemli bir deneyim kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Olimpiyat Takımı, Bulgaristan’da düzenlenen ve 11 takımın katıldığı Balkan Şampiyonası’nda ise Kadın Takımı’nın kazandığı gümüş madalya ile büyük moral kazanmıştı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.