Dolar 32,2386
%0.11
Euro 35,0542
%0.14
Altın 2.509,110
%0.34
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir haftayı sağanakla açtı!

İzmir haftayı sağanakla açtı!

Haftaya güneşli bir hava ile başlayan İzmirliler, akşam saatlerinde bir anda bastıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalandı.Sağanak hayaı felç etti. İZBAN seferleri iptal edildi.

  • Ege Postası
  • 09.06.2014 - 19:19
İZMİR- Meteoroloji Bölge Müdürlüğü öğle saatlerinde, saat 17.00 için şiddetli sağanak yağmur ve su baskını tehlikesi uyarısı yaptı.

Meteorolojinin belirttiği saatte İzmir, Bornova'dan başlamak üzere şiddetli sağanak yağmurun etkisi altına girdi. Gök gürültüsü ve yıldırımlar eşliğinde yağan yağmura mesai bitiminde yakalanan İzmirliler zor anlar yaşadı. Trafik sıkışırken, şemsiyesiz çıkanlar ıslandı, vatandaşlar otobüs durakları, saçak altlarına sığınmaya çalıştı. Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
 Yağmurun en fazla Tire ilçesi'nde etkili olduğu metrekareye 50 kilogram yağmur düştüğü belirtildi. Kent merkezinde de metrekareye düşen yağmur 15-50 kilogram arasında değişti.

YILDIRIM DÜŞTÜ İZBAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
Alsancak Garı'nın yanındaki Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında yıldırım düştü. Bomba gibi patlama sesinin yayıldığı bölgede panik yaşandı. İZBAN hattındaki trenleri gözleyen merkez ve sinyalizasyon sistemi devre dışı kaldı. Trenler oldukları yerde durdu. Bir süre sonra telsiz bağlantısıyla yolda kalan trenler en yakın istasyonlara çekildi. İZBAN'da seferler tamamen durdu. Trenlerden inenlere için belediye otobüsleri devreyi sokuldu. Yetkililer sistemin düzeltilmesi için çalışmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.