Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e şehit ateşi düştü

İzmir'e şehit ateşi düştü

PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş’ın İzmir’deki evine acı haber ulaştı. Şehit Pektaş'ın İzmir’in Buca ilçesindeki evine ateş düştü. Pektaş’ın ailesinin yaşadığı evde büyük acı yaşanırken, mahalleye de Türk bayrakları asıldı. Terhisine 10 gün kalmıştı

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 16:51
İZMİR - Şırnak Uludere yolunda askerlerin yol güvenliği aldığı sırada yola döşenen mayının patlaması ve hemen ardından da PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş’ın İzmir’deki evine acı haber tez ulaştı.

Hain saldırıda şehit olan Diyarbakır Hani nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Abdulkadir Pektaş'ın İzmir’in Buca ilçesindeki evine ateş düştü. Pektaş’ın ailesinin yaşadığı evde büyük acı yaşanırken, mahalleye de Türk bayrakları asıldı.Şehidin babası Celal Pektaş ve en büyük ağabeyi Uğur Pektaş da ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı baba ve oğul, askerler tarafından sakinleştirildi.

TERHİSİNE 10 GÜN  KALA ŞEHİT DÜŞTÜ
Ailesi büyük üzüntü yaşarken, 4 kardeşin en küçüğü olan 21 yaşındaki Pekdaş'ın terhisine, 10 gün kaldığı öğrenildi. Askere gitmeden önce tekstil işçisi olarak çalışan, en son altı ay önce ailesini ziyarete geldiği öğrenilen şehit er Pektaş'ın, İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Beşikçioğlu Camii'nde yarın öğleleyinr yapılacak askeri törenle toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandan, şehit asker Pektaş’ın sosyal paylaşım sitesindeki “Alem diskoda barda, biz Cudi’de Gabar’da” şeklindeki yazısı ise dikkat çekti.

BAŞKANLAR ACIYA ORTAK OLDU 
Acı haberi alan İzmir'in başkanları ve milletvekilleri şehit evine akın etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır Pektaş ailesinin acısına ortak oldu. İzmir Valisi Mustafa Toprak ve AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ın da aileyi ziyaret edeceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.