Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e gelen yolcu otobüsünde kilolarca esrar yakalandı

İzmir'e gelen yolcu otobüsünde kilolarca esrar yakalandı

Yolcu otobüsünde 23 kilo 800 gram esrarla yakalandı

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 10:36
UŞAK'ta polisin durdurduğu yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada, naylona sarılı çuval içinde ve battaniyeler arasına gizlenmiş 23 kilo 800 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan çuvalın sahibi G.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün Uşak - Ankara Karayolu Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda uygulama noktası oluşturdu. Doğu ve Güneydoğu illerinden İzmir yönüne giden yolcu otobüsleri, kamyon ve otomobiller üzerinde özel eğitimli köpek 'Tora' ile arandı. Gün boyu süren çalışmada durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajından naylona sarılı çuval içinde ve battaniyeler arasına gizli 23 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Otobüste yolcu G.S., gözaltına alındı. Emniyet'teki işlemlerin tamamlanmasının ardından 'uyuşturucu madde nakletmek' ve 'uyuşturucu madde ticaretini yapmak' suçundan bugün adliyeye sevk edilen G.S. tutuklandı. 

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan yazılı açıklamada, "Unutulmamalıdır ki uyuşturucuya alışmak kolay, bırakmak zordur. Sevginin boşluğunu fırsat bilen uyuşturucu tacirleri, bağımlılık yapan maddelerle geleceğimizin teminatı gençlerimizi hedef alsalar da Uşak İl Emniyet Müdürlüğü olarak önleme ve bilinçlendirme faaliyetlerimiz durmaksızın devam edecektir" denildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.