Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e bahar tekrar geliyor

İzmir'e bahar tekrar geliyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamada, soğuk havaların Ege Bölgesi'ni yavaş yavaş terk edeceği, hafta sonundan itibaren ılık ve sıcak havaların bölgeye tekrar hakim olacağı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2013 - 12:42
EGEPOSTASI-HABER SERVİSİ / Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre hava sıcaklıkları İzmir ve çevre illerde artacak ve soğuk hava etkisini kaybederek bölgeyi terk edecek. İzmir bu gece -2 dereceyi görecek ancak yarından itibaren yağışların başlamasıyla birlikte hava sıcaklıkları artacak. Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek olan İzmir'de Cuma ve Cumartesi günleri hava yağışlı olacak. Sıcaklık 15 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Bu gece minimum sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceğinden, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve zirai don bekleniyor.

Halen kuzey yönlerden esmekte olan rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren güneye dönerek, Cuma ve Cumartesi günleri bölge genelinde güney yönlerden orta kuvvetle, kıyı kesimlerde ise zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. Hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri altına düşen hava sıcaklılarının bugünden itibaren başlayarak Cuma günü ve hafta sonunda bölge genelinde artacağı tahmin ediliyor.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.