Dolar 32,5034
%0.29
Euro 34,5447
%0.15
Altın 2.495,650
%0.5
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’deki Erzurumlular teröre karşı tek yürek oldu

İzmir’deki Erzurumlular teröre karşı tek yürek oldu

İzmir’in farklı ilçelerinde faaliyet gösteren Erzurumlu dernek başkanları, kanaat önderleri, bürokratlar ve iş adamları Erzurum kökenli olan AK Parti 25. Dönem Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar’ın çiftliğinde bir araya geldi. İzmir’deki Erzurumlular teröre karşı

  • Ege Postası
  • 31.08.2015 - 13:42
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde İzmir’de yaşayan Erzurumlular son dönemde artan terör olaylarını kınamak, dayanışma ve birlikteliğin önemine vurgu yapmak için Kırkpınar Çiftliği’nde bir araya geldiler. Gecede şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim’in okunarak dualar yapıldı. Erzurumluların Milli değerlere hassasiyetini bir kez daha göstermiş olduğunu dile getiren AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 


KIRKPINAR;“YÜREĞİMİZ YANIYOR”
Kırkpınar, konuşmasında şu sözlere yer verdi; Ülkemizin birliğini ve huzurunu hedef alanlar, bölünmez bütünlüğüne kast edenler tekrar sahneye çıktılar. Türkiye’nin uluslararası itibarından rahatsızlık duyan çevreler tarafından desteklenen terör örgütü hain saldırılarını arttırdı. Yapılan operasyonlarla terör örgütüne ağır zayiatlar verdirmekle beraber, her gün şehit haberleriyle yüreklerimiz yanıyor. Artık birlikte kenetlenerek toplumsal bir tepkiyi ortaya koymanın vaktidir. Geçtiğimiz günlerde Erzurum’un Pasinler ilçesinde terör örgütünün saldırı haberini alan halk eline geçirdiği, sopalarla teröristlerin üzerine yürüdü. Bu bir toplumsal tepkidir. Bu ihtiyaç duyulan bir tavırdır. Tıpkı kurtuluş savaşında karnında bebeği olduğu halde eline geçirdiği baltayla düşmanın üzerine yürüyen Nene Hatun gibi bu toplumsal tepkiyi her yerde hakim kılmalıyız.” dedi.
 
KİMLER KATILDI '
Dayanışma yemeğine önceki dönem Erzurum Valisi Mustafa Malay, bürokratlar ve Kırkpınar ailesinin büyüklerinin yanı sıra Aliağa, Kemalpaşa, Menemen, Balçova, Gaziemir, Çiğli, Bornova, Bayraklı ve Buca’da faaliyet gösteren Erzurumlu Dernek Başkanları, İzmir Çatlılar, Şenkayalılar, Tortumlular, Aşkaleliler, Oltulular, Olurlular, İspirliler, Karayazılılar dernek başkanları, İzmir Erzurumlular Derneği ve Erzurum İlini Sevenler Derneği başkanları ve çok sayıda kanaat önderi katıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.