Dolar 32,1814
%0.08
Euro 34,9025
%-0.19
Altın 2.494,180
%-0.36
Bist-100 10.897,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, çok miktarda esrar ile uyuşturucu satışından elde edilen 26 bin TL ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, kızı terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden olduğu tespit edilen M.D. (59) ise ev hapsiyle cezalandırıldı.

  • Ege Postası
  • 08.05.2018 - 09:30

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A.D. (26) ve M.D.'nin Bayraklı'daki bir evde uyuşturucu depoladığı bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen  adrese operasyon düzenleyen ekipler, evde yaptıkları aramada sokak satıcılarına verilmek üzere paketlenmiş çok miktarda esrar ele geçirdi. Şüphelilerden M.D.'nin çatıdan aşağıya atmaya çalıştığı saksıda yapılan aramada ise, uyuşturucu satışından elde edilen 26 bin TL ele geçirildi. 

Evde bulunan bir flaş bellekten ise M.D.'nin kızı olduğu tespit edilen A.D.'nin, terör örgütü PKK'nın kamplarında, aralarında Cemil Bayık ve Murat Karayılan'ın da olduğu sözde üst düzey yöneticilerle fotoğrafı çıktı. M.D.'nin emniyetteki sorgusunda, kızının PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinden olduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A.D. tutuklanırken, M.D. ise ev hapsiyle cezalandırıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.