Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı ileri sürülen 42 yaşındaki Ö.B., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelinin evi ve üstünde yapılan aramalarda yüklü miktarda esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2015 - 12:36
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca İlçesi'nde bir şüphelinin üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattığı yönünde ihbar alınca çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında durdurulan Ö.C. (47) ile E.C.T.'nin (24) üst aramalarında 4 gram esrar ele geçirilirken, iki kişinin ifadesi doğrultusunda polis şüphelinin kimliğini belirledi. Uyuşturucuyu sattığı ileri sürülen Ö.B. polis tarafından gözaltına alındı.



Ö.B.'nin evi ve üstünde yapılan aramada, 64.5 gram esrar, 4 uyuşturucu hap, uyuşturucu madde satışından elde edilen bin 200 TL ve 2 ayrı poşet içerisinde toplam 879 gram gelen esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen üç kişiden Ö.C. ile E.C.T. savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakıldı, Ö.B. ise tutuklandı.




Otomobil hırsızlığına 1 tutuklama
 İzmir'de, devrettiği oto yıkama işletmesini hala çalıştırıyormuş gibi davranarak, işyerlerinden yıkımak için teslim aldığı otomobilleri çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki G.Ç.tutuklandı.

İzmir'de daha önce oto yıkama işi yapan ve bir süre önce işyerini devreden G.Ç.'nin, tanıdığı firmalara gidip görüştüğü kişilerden, yıkamak için araçlarını teslim aldığı, geri vermeyerek hırsızlık yaptığı şikayetleri üzerine polis çalışma başlattı. Polis şüpheliyi Gaziemir İlçesi'nde yakalarken, çalıntı 6 araç Basmane semtindeki bir otoparkta ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.Ç. tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.