Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de terör operasyonu: 16 gözaltı

İzmir'de terör operasyonu: 16 gözaltı

İzmir'de bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 16 şüpheli yakalandı. Eş zamanlı baskınlarda çok sayıda gözaltı

  • Ege Postası
  • 10.07.2018 - 08:48

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, kent merkezi ile Menemen, Kemalpaşa ve Torbalı'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda örgüt üyesi oldukları belirlenen 16 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelileri adreslerine yapılan aramalarda geliri örgüte aktarılan kaçak tütün, kaçak sigara, terör örgütü simgeleyen materyaller ve ölmüş teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 

TERÖR PROPAGANDASINA TUTUKLAMA

Öte yandan İzmir'de sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı, şehitler ve şehit ailelerine hakaret ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, şehitler ile ailelerine hakaret ettiği belirlenen M.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucunda adresi belirlenen M.B. ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.