Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de spor günlüğü

İzmir'de spor günlüğü

Ege temsilcilerinin son durumları

  • Ege Postası
  • 29.07.2014 - 16:19
GÖKHAN, ALTINORDU'YA DÖNÜYOR
 
ALTINORDU'nun transfer döneminin başında 900 euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a sattığı Gökhan Karadeniz, İzmir'e dönüyor. Bordo- mavili ekibin Boşnak teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in Avusturya kampına götürmesine rağmen performansından memnun kalmadığı golcü futbolcuyu lig kadrosunda düşünmediği, satılmasını veya kiraya verilmesini istediği öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon rakip fileleri 27 kez sarsarak Türkiye liglerinin en golcü futbolcusu unvanını kazanan Gökhan'la ilgili gelişmeleri takip eden Altınordu yönetiminin eski yıldızını takıma döndürmek için harekete geçtiği belirtildi. Kırmızı lacivertli kurmaylarla görüşen 24 yaşındaki oyuncunun, "Başka kulübe gitmek istemiyorum. Ya Trabzon'da kalırım ya da Altınordu'ya dönerim" dediği belirtildi

OZAN SOLAK ALTAY'DA
 
ALTAY, Diyarbakır Büşükşehir Belediyespor'un sağ kanat oyuncusu Ozan Solak'ı renklerine bağladı. 

Siyah beyazlı yöneticilerin, kulübüyle sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcuyla bugün görüşerek prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Bayramdan sonra Altay'la iki yıllık sözleşme imzalayacağı bildirilen Ozan profesyonel futbol hayatına Pazarspor'da başladı. Adanaspor, Siirtspor, Sarıyer, Tarsus İdman Yurdu, Çankırıspor ve Tokatspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu, 2'nci Lig'de 200, 3'üncü Lig'de ise 45 maçta görev yaparken 26 kez ağları havalandırmayı başardı.

KARŞIYAKA TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞİMŞEK'İN BURAK ISRARI
 
STOPER arayışındaki Karşıyaka'da çok sayıda futbolcunun ismi geçerken, teknik direktör Yusuf Şimşek, Burak Karaduman'da ısrar ediyor. İç transferde bir türlü anlaşma sağlanamayan tecrübeli oyuncuyla sorunun diyalog eksikliğinden kaynaklandığını belirten genç teknik direktör, "Burak'ın sözleşme imzalayıp Erzurum kampına katılacağını düşünüyorum. Tanıdığımız, bize yarar sağlayacak bir oyuncu" dedi.

Bu arada Şimşek'in yeniden anlaşılmasını istediği tecrübeli stoperin Elazığspor'la görüştüğü öğrenildi. Erzurum kampı için yarın akşam Palandöken'de toplanacak Karşıyaka'da geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak sakatlığı yüzünden forma giymeyen Mehmet Çoğum'un yönetimden affını istediği bildirildi. Mehmet'in yanı sıra U21 takımına gönderilen gurbetçi Okan da kadroda yer almayacak.

GÖZTEPE'DE RAMAZAN AYRILMAK İSTİYOR
 
GÖZTEPE'nin genç futbolcusu Ramazan Işık, Kızılcahamam kampı sonrası yönetime başvurarak ayrılmak istediğini bildirdi. Sportif direktör Barış Güçlü ile görüşen 21 yaşındaki oyuncunun kadroya girmekte zorlanacağını söyleyip, "Kendimi gelişterebilmek için sürekli oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. İsteyen kulüpler var. Bonservisimde kolaylık sağlarsanız sevinirim" dediği öğrenildi.

Barış Güçlü, genç sağ bekin talebini teknik direktör Suat Kaya'ya iletirken, bu konudaki kararın bayram sonrası kesinleşeceği açıklandı. Öte yandan Kaya'nın Bolu'daki ikinci etap kamp öncesi kadrodan eleyeceği isimler de netleşiyor. Kampa Furkan ve Burak Öz kardeşleri götürmeyeceği öğrenilen Suat Kaya, Ahmet Yazar'ın da kiraya verilmesini istediği belirtildi. Sarı kırmızılı ekipte 3 isim daha gönderilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.