Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de spor günlüğü

İzmir'de spor günlüğü

PTT 1'inci Ligi'nde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe, bu sezon deplasmandaki 10'uncu puanını elde ederken zirve yarışında 'Ben de varım" dedi. SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kozan Belediyespor'a kendi sahasında 2-0 yenilen Altay, mağlubiyetle birlikte 2 oyuncusunun sakatlanmasıyla ağır darbe aldı. PTT 1'inci Ligi'ne 17 milyon TL maliyetli kadrosuyla mutlak şampiyonluk iddiasıyla başlayan Karşıyaka, iç sahada öne geçtiği son 3 maçta galibiyeti kaçırdı, zirve hedeflerken alt sıralara demir attı. İzmir'de spor günlüğü

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 13:36
PTT 1'inci Ligi'nde Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe, bu sezon deplasmandaki 10'uncu puanını elde ederken zirve yarışında 'Ben de varım" dedi. 

Milli maç arası öncesi puanını 12'ye çıkararak moral bulan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Metin Diyadin, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Metin Diyadin, kötü bir zeminde oynadıklarını ve arzu ettikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Yine de kazanmak güzel" dedi. Diyadin, Yeni Malatyaspor maçıyla serinin başlangıca imza attıklarına inandığını söyledi, "Ligde birçok takım şampiyonluk için savaşacak. Biz de bu yarışın içinde olacağız" dedi. İç sahada kaybedilen puanları deplasmanda telafi ettiklerine değinen Metin Diyadin, şöyle devam etti:

"Bir an önce gol bulma ve kazanma isteği özellikle iç sahada oyuncularımı gerebiliyor. Evimizde puan yitirince deplasmandaki maçlara yüzde 100 kazanmak için çıkıyoruz ve başarıyoruz. Oyuncularım karakter olarak başarıyı istiyor. Çok daha iyi bir futbol ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki hafta milli maç arasını çok iyi değerlendireceğiz. Sakat futbolcularımızın tam hazır olması açısından çok güzel bir fırsat yakalayacağız."

GÖKHAN KARADENİZ SEVİNCİ

Göztepe'nin bu sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı, ancak sakatlığı nedeniyle verim alamadığı orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz'in Yeni Malatyaspor maçında takımının 2'nci golünü atması yönetimi sevindirdi. Teknik direktör Metin Diyadin, Gökhan'ın kendini bulacağını belirtti, "Gökhan eksikliklerini kapatıp takımımıza en iyi şekilde verim sağlayacaktır" dedi.

Altay ağır yaralı
SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Kozan Belediyespor'a kendi sahasında 2-0 yenilen Altay, mağlubiyetle birlikte 2 oyuncusunun sakatlanmasıyla ağır darbe aldı. 

Siyah beyazlı takımda burnu kıralan Furkan Deniz ile ayak bileğinden sakatlanan Fatih Üsküplü'nün, çarşamba günü deplasmanda oynanacak Cizrespor maçında forma giyemeyeceği ifade edildi. Son kontrollerin ardından Furkan'ın büyük ihtimalle ameliyat olacağı öğrenildi.

Aldıkları yenilgiyi 3 ana nedenle açıklayan Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Maçın seyircisiz olması bizi olumsuz etkiledi. Buca Arena'nın zemini çok kötüydü ve hakem kararlarını bizim aleyhimize verdi" dedi. Müsabaka sonrası tesislere gelip takıma moral veren taraftarlarına teşekkür eden Töraydın, "Onlardan tek ricamız bizi bir daha yalnız bırakmasınlar. Taraftarın itici gücü genç futbolcularımız için çok önemli, bunu unutmasınlar" dedi.

Karşıyaka startta kaldı
PTT 1'inci Ligi'ne 17 milyon TL maliyetli kadrosuyla mutlak şampiyonluk iddiasıyla başlayan Karşıyaka, iç sahada öne geçtiği son 3 maçta galibiyeti kaçırdı, zirve hedeflerken alt sıralara demir attı. 

Ligde 7 maçta tek galibiyetle yetinen ve 5 haftadır 3 puan yüzü göremeyen yeşil kırmızılılar, iç sahada Samsunspor'la 2 farklı öne geçtiği karşılaşmada 2-2 berabere kaldı. 1461 Trabzon'a yine 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 yenilen Karşıyaka, yeni teknik patronu Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son Alanyaspor maçında devreyi yenik kapatmasına rağmen 2-1 öne geçti, uzatmanın son saniyesindeki penaltı pozisyonundaki gole engel olamayınca 1 puanla yetindi.

Ligde 7 maçta 6 puanla yetinip Süper Lig hattının 9 puan gerisinde kalan yeşil kırmızılı takımın başkanı Ali Erten ve teknik direktör Özdeş, Alanyaspor maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun'a tepki gösterdi. Hakemin 5 dakika uzattığı maçın 90+6'ncı dakikasında rakipleri lehine penaltı düdüğü çaldığını hatırlatan Başkan Ali Erten, şunları söyledi:

"Bu penaltının maçı bitiren temdit penaltısı olması gerekiyordu. Rakibin Aghayev'in kurtardığı dönen topu tamamlama hakkı olmamalıydı. Ligin başı olmasına rağmen hakem hatalarından 6-7 puan kaybettik. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve federasyon yetkilileriyle görüşeceğim."

DERS VEREMLEDİ

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş, Alanyaspor maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun'un hakemlik dersi verme fırsatını kaçırdığını söyledi. Devre arasında oyuncularına mağlubiyetten maçı çevirmenin farklı kazanmaktan daha önemli olduğunu söylediğini belirten Özdeş, "Devreden sonra doğru oynadık. Uzatmada yediğimiz golle büyük hayal kırıklığı yaşadık. Hakemin uzatmanın sonunda çaldığı penaltı temdit penaltısı olmalıydı. Milli maç arasında eksikleri tamamlayacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.