Dolar 32,5213
%-0.08
Euro 34,7970
%-0.2
Altın 2.421,690
%-0.35
Bist-100 9.709,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de iki sır ölüm!

İzmir'de iki sır ölüm!

İZMİR'in Konak İlçesi'nde bir süredir işsiz olduğu belirtilen 32 yaşındaki Sezer Ersoy, yalnız yaşadığı evde yakınları tarafından ölü bulundu. Ersoy'un ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan İzmir'in Buca İlçesi'nde oturan bir arkadaşını ziyarete gelen 30 yaşındaki Gökhan Zıvalı, bilinmeyen bir nedenle fenalaşıp hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 27.11.2015 - 14:27
YALNIZ YAŞADIĞI EVDE ÖLÜ BULUNDU
Basmane Semti'ndeki bir evde yalnız yaşayan Sezer Ersoy'dan bir süredir haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde evine gitti. Kendilerindeki anahtarla eve giren yakınları, Ersoy'un cansız bedeniyle karşılaşınca polise haber verdi. Evde inceleme yapan polis, Ersoy'un bir kaç gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. 

CESEDİN ZAYIFLIĞI DİKKAT ÇEKTİ
Yakınları, talihsiz adamın kilolu ve uzun boylu olduğunu ancak cesedinin oldukça zayıf göründüğünü belirtti. Olay yerindeki incelemenin ardından Ersoy'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ersoy'un ölüm nedeninin otopsiden sonra netlik kazanacağını kaydedilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


ARKADAŞINI ZİYERETE GELDİĞİ EVDE ÖLDÜ
 

İSTANBUL'da yaşayan ve İzmir'in Buca İlçesi'nde oturan bir arkadaşını ziyarete gelen 30 yaşındaki Gökhan Zıvalı, bilinmeyen bir nedenle fenalaşıp hayatını kaybetti. Zıvalı'ya otopsi yapılmasına karar verildi.

Diyarbakırlı olduğu ve İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Gökhan Zıvalı, bir süre önce, bir arkadaşını ziyaret etmek için İzmir'in Buca İlçesi'ne geldi. Dün evdeyken bilinmeyen bir nedenle fenalaşan Zıvalı'nın arkadaşı, sağlık ekibine haber verdi. Sağlık görevlileri Zıvalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Haber verilmesiyle gelen polisin evdeki incelemesinin ardından Gökhan Zıvalı'nın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.