
İzmir'de silahlı ve beyzbol sopalı kavga: 2 ölü
İzmir'in Buca ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı ve beyzbol sopalı kavgada Furkan Acu (37) hayatını kaybetti, Ahmet Akmar ise ağır yaralandı. Öte yandan yaralanan Ahmet Akmar da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
- Ege Postası
- 16.05.2025 - 09:56
- Güncelleme: 16.05.2025 - 12:51
Olay, saat 22.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde meydana geldi. Oto galeri, çekici ve oto tamiri işi yapan iki grup arasında, birbirinin bölgelerini ihlal ettikleri gerekçesiyle husumet başladı. Bu nedenle taraflar arasında yaşanan tartışma, kısa sürede bıçak ve beyzbol sopalı kavgaya döndü. Kavgada Furkan Acu ve Ahmet Akmar yaralandı.
İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Furkan Acu, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ahmet Akmar ise Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Acu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acu'nun cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.
Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI
Buca ilçesinde, Furkan Acu'nun (37) hayatını kaybettiği husumetli iki grup arasında çıkan silahlı ve beyzbol sopalı kavgada yaralanan Ahmet Akmar da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)
Yorum Yazın