Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de silahlı kavga: 2 ölü

İzmir’de silahlı kavga: 2 ölü

İzmir’in Bayraklı ilçesinde iki kişi arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü. Olay, akşam saat 21.30 sıralarında Bayraklı ilçesi İZBAN Metro istasyonu çıkışında meydana geldi. İddialara göre aralarında alacak verecek...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 00:23
İzmir’in Bayraklı ilçesinde iki kişi arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi öldü.

Olay, akşam saat 21.30 sıralarında Bayraklı ilçesi İZBAN Metro istasyonu çıkışında meydana geldi. İddialara göre aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu belirtilen Murat Açıkgöz (22) ile Ziya Onur Koçyiğit (21), İZBAN Metro istasyonu çıkışında buluştu.

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki kişinin birbirlerine silah ve bıçak kullandığı kavgada, Murat Açıkgöz koltuk altından tek kurşun yarasıyla, Ziya Onur Koçyiğit de bıçakla ağır yaralandı.

Ağır yaralanan iki kişiden Murat Açıkgöz ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne, Ziya Onur Koçyiğit ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

HER İKİSİ DE ÖLDÜ

Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Murat Açıkgöz kısa süre sonra hayatını kaybetti. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisi’nde tedavi altına alınan ziya Onur Koçyiğit de olaydan yaklaşık 3 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ilk incelemede ikili arasında alacak verecek meselesi olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.