Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sahte rakıdan bir ölüm daha: Siroz hastası...

İzmir'de sahte rakıdan bir ölüm daha: Siroz hastası...

İZMİR'in Urla İlçesi'nde yaşayan ve içmek için evinde rakı yaptığı ileri sürülen siroz hastası 53 yaşındaki Cesur Artun, fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Artun'un geçen yıl yaptığı rakıdan verdiği bir arkadaşının ölümüne neden olduğu gerekçesiyle hakkında yasal işlem yapıldığı, yargılamanın da sürdüğü belirtildi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2015 - 16:05
Urla İlçesi'nde yaşayan Cesur Artun, geçen salı günü fenalaşınca Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve siroz hastası olduğu öğrenilen Artun, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Artun toprağa verildi. 

GEÇEN YIL ARKADAŞI İÇİP ÖLMÜŞ
Evinde içmek için sahte rakı yaptığı belirtilen Artun'ın ölümüne bu içkinin neden olabileceği iddia edildi. Ayrıca Artun'un geçen yıl, evinde yaptığı rakıdan verdiği arkadaşının öldüğü, bu olayla ilgili hakkında yasal işlem yapıldığı ve yargılanmasının da devam ettiği bildirildi. 

Artun'un evindeki rakıdan alınan örneğin incelenmek üzere laboratuvara gönderildiği, kesin ölüm nedeninin de detaylı otopsi raporunun ardından netlik kazanacağı belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.