Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sağanak bitti, kar ve fırtına başladı

İzmir'de sağanak bitti, kar ve fırtına başladı

Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı. Başkent beyaza bürünürken, batıda İzmir'de kar yağdı, doğuda Ağrı -22 dereceyi gördü. Ayrıca İzmir'de şiddetli rüzgar nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. İzmir'de ılık geçen haftanın ardından

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 13:56
İzmir'de sabaha karşı yağan kar, yüksek kesimlerde zemini kapladı.
Dünden bu yana etkili olan sağanak, sabaha karşı havanın soğumasıyla yerini sulu kara bıraktı.



Kentin yüksek kesimlerde kara dönüşen yağış, zemini beyazla kapladı. Kar yağışı özellikle Bayraklı, Karşıyaka ve Bornova ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili oldu.



VAPUR SEFERLERİ İPTAL OLDU!
Ege Bölgesi'nde etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiledi.

İZDENİZ Genel Müdürlüğü, fırtınanın etkisini arttırması nedeniyle İzmir'de tüm vapur seferlerini iptal etti.İZDENİZ’den yapılan açıklamada, “Sayın Yolcularımız; olumsuz Hava ve Deniz koşulları nedeniyle tüm arabalı ve yolcu seferlerimiz geçici süreyle iptal olmuştur” denildi.



ANKARA
Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. 
Kar yağışı özellikle şehrin yüksek semtlerinde etkili olurken, trafikte yer yer olumsuzluklar yaşandı. Bazı Ankaralılar ise çocuklarıyla kar topu oynayarak, karın zevkini çıkardı.

Kent genelinde etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde trafikte sıkıntılara yol açtı.

Ana arterlerde önemli bir aksama yaşanmazken, Çankaya başta olmak üzere yüksek bölgelerde ara sokaklara giren araçlar zor anlar yaşadı. Araçları kayan bazı sürücüler, yol kenarına park edip yola yaya olarak devam etti. Kara saplanan ve ilerlemekte zorlanan araçlar ise çekici yardımıyla kurtarıldı.



Öte yandan, Mevlana Bulvarı'nda kayganlaşan yol nedeniyle freni tutmayan bir kamyonet, kar küreme çalışması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele aracına arkadan çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken kazada yaralanan olmadı. 
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin ekipleri, kar yağışının devam ettiği bölgelerde tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.



İSTANBUL
İstanbul'da gece boyunca sağanak yağmur ve şiddetli lodos etkili oldu. Özellikle Anadolu Yakası'nda çok sayıda iş yeri de lodos nedeniyle zarar gördü. Altunizade'de bulunan bir oto galeriye park edilen yaklaşık 1 milyon lira değerindeki Ferrari marka otomobil de lodostan nasibini aldı. İş yeri tabelası Ferrari'nin üzerine düştü. Otomobilin ön kısmında hasar oluştu. (Hürriyet)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.