Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de polislere bıçaklı saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

İzmir'de polislere bıçaklı saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde yoklama kaçağı olduğu belirtilen Serhat Ceyhan (21), GBT (Genel Bilgi Tarama) sorgusu yapmak isteyen 2 polis memurunu bıçakladı. Polislerden Mehmet Çelik olay yerinde şehit olurken, Osman Çoban ise yaralandı. İzmir'de polise bıçaklı saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

  • Ege Postası
  • 06.03.2018 - 06:42

Olay, bugün saat 05.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 7055 Sokak'ta meydana geldi. Polis memurları Mehmet Çelik ve Osman Çoban, sokak arasında durumundan şüphelendikleri Serhat Ceyhan'ı durdurup, GBT sorgusu yapmak istedi. Yoklama kaçağı olduğu belirtilen Ceyhan, kimliğini vermeyince polis memurları gözaltına almak istedi. Bu sırada Serhat Ceyhan, yanındaki bıçağı çekip, polis memurlarına saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan polis memurları, telsizle yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile ambulans sevk edildi. 

Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği polis memurlarından Mehmet Çelik (47), tüm çabalara karşın kurtarılamayarak şehit oldu, Osman Çoban ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Olayın ardından etkisiz hale getirilen ve bu esnada yaralanan saldırgan ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesi bulunduğu bildirilen zanlı, Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Serhat C'nin, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi. 

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerine gelerek, bilgi aldı. 

Şehit polisin naaşı, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Adli Tıp Kurumu önüne gelen şehit polisin eşi Aysun Çelik (sağ 3) üzüntü yaşadı. Şehidin eşine İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Seda Okur (solda) eşlik etti. 

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU'

Bu arada, İzmir Adli Tıp Kurumu önüne gelen şehit polisin eşi Aysun Çelik üzüntü yaşadı. Aysun Çelik, gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta zorlanan Çelik'e, eşinin meslektaşları destek oldu.

Bornova Asayiş Ekipler Amirliği'nde 10 yıldır görev yapan şehit polis memuru için İzmir Valiliği önünde bugün saat 15.00'te tören düzenlenecek. Ardından, evli ve iki çocuk babası şehidin cenazesi, Bornova'daki Hacı Neriman Beşer Camisi'ne getirilecek. İkindide kılınacak cenaze namazının ardından, şehit polis memuru Mehmet Çelik, Bornova Işıkkent Polis Şehitliği'nde toprağa verilecek.
(DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.